Nina Kraviz vystoupí poprvé v ČR

Nina Kraviz vystoupí poprvé v ČR

10. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po únorové Flow s Timo Maasem a březnové s Oliverem Koletzkim bude v dubnu speciálním hostem této pravidelné klubové noci po delší době opět zástupkyně něžného pohlaví. V sobotu 21. 4. se v Roxy těšte na sličnou ruskou producentku, djane a zpěvačku Ninu Kraviz.
Ač se tato ruská kráska operující z Moskvy naplno věnuje produkci teprve od roku 2008, sklízí se svými deep house a disco beaty úspěchy po celém světě a aktuálně patří mezi jedny z nejskloňovanějších jmen na taneční scéně.

Že se rodí zajímavé jméno dokázaly už první Nininy releasy Voices a First Time (obojí 2009), které jí zajistily pravidelné hraní ve známém moskevském klubu Propaganda, kde byla po dva roky rezidentkou tamější Friday Night Party. Následné EP Pain in the Ass (2009), jež vydala na labelu Rekids a na němž najdeme také její první opravdu velký hit I"m Gonna Get You, pak zaznamenalo velký úspěch i za hranicemi její rodné Rusi a dostalo jméno Nina Kraviz do širšího povědomí milovníků kvalitní elektroniky.



Během roku 2010 se tak z talentované Rusky stala setsakramentsky vytížená DJane, která od té doby už procestovala světa kraj a vystoupila v řadě světově proslulých klubů jako Panorama bar, Fabric, Fuse, Goa či Space a řadě dalších. Mimo to ale samozřejmě zdokonalovala také svůj producentský um například prostřednictvím kolaborace s renomovaným Saschou Funkem, s nímž vydala společný dvanáctipalec Moses (2010). Zapomínat ale nemůžeme ani na skvěle přijatý remix Okainova tracku Scream a Ninin druhý zářez na labelu Rekids v podobě EP I"m Week (2010)

Zájem partypeople i odborníků Nina nevzbuzuje jen svou krásou, ale především snadno rozpoznatelným soundem a energií i emocemi, které vzbuzuje. Ostatně jak sama přiznává, víc než o knoflíky a fadery se stará především o atmosféru, s kterou dokáže na party skvěle pracovat a občas jí umocní i vlastním zpěvem.



Chcete-li škatulkovat můžeme tvorbu téhle šmrncovní Rusky charakterizovat jako hodně zajímavý mix house, deep house, electra a techna, pro nějž je signifikantní skvělý vkus a cit pro zajímavé a netradiční kombinace. To nejpodstatnější je pak ale samozřejmě renomé, které si díky své hudbě vydobyla a jež jí přineslo statut nejbookovanější DJane současnosti.

Ještě než se poprvé představí tuzemskému publiku 21. 4. v ROXY, můžete si vše výše zmíněné ověřit prostřednictvím jejích nejen hudebně ale také vizuálně notně vychytaných klipů či poslechem Ninina letošního, hodně očekávaného eponymního debutu, který zazní v rámci pořadu CD Nonstop v pátek 20. 4. na Radiu 1 od 19:00 do 20:00.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW

Sobota 21. 4. 2012
Vstup: 220 Kč / 300 Kč
Vystupují:
Nina Kraviz, Roman Rai, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
FLOW, 21.4. Roxy
3 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika