Northern Lite na vyhlášení Dance Awards

Northern Lite na vyhlášení Dance Awards

22. 03. 2006  |  Autor: Ondra  |  Komentáře (0)
Ve středu 29. března se osobnosti, djové, promotéři i klubeři opět setkají, aby se dozvěděli výsledky hlasování DA2005.Navíc letos poprvé budou české Dance Awards podpořeny účastní jedné z předních světových hvězd, skupiny Northern Lite z Německa.
Hlasovalo se v celkem 10 kategoriích - domácí DJ, zahraniční DJ, domácí projekt, producent, zahraniční projekt, klub, klubová noc, objev, festival, megaakce, koncert, promotér a hudební styl.

Poprvé v české historii se naskytla šance uvítat na předávání cen DA2005 některého z oceněných světového jména. Díky zrušené párty Winter Of Love jsme dostali možnost zařídit vystoupení držitelů ocenění No.1 live act roku 2005 v Německu podle tamních DMA2005, tříčlenný projekt Northern Lite. Jistě je dobře znáte například z loňského festivalu Summer Of Love, velkých evropských akcí jako Nature One, Electronic Beats nebo SonneMondSterne či ze společného turné s The Prodigy. Je tedy jasné, že společně s vítězi DA2005 v kategii DJ roku a Objev roku půjde o skutečně luxus mejdánek.

Vstup na slavnostní předávání cen DA2005 je ZADARMO pro všechny klubbery, kteří do DA2005 hlasovali. Stačí poslat do 27.3.2006 email na akreditace@danceawards.cz
.

Zástupce české scény, dje, producenty, hudebníky, novináře, promotéry, moderátory, fotografy a další osobnosti prosíme o zaslání VIP akreditací na email andrey@xmag.cz, nejpozději do 28.3.2006. Jste všichni srdečně zváni! Klub Radost FX ale bude mít tento večer limitovanou kapacitu.

Partnery Dance Awards jsou: Vodafone, Red Bull, Mattoni, Numark, Time Out, Xmag, Techno.cz, Shadowbox.cz, Breakbeat.cz, Poslouchej.net, Trance.cz, Hiphop.cz a Radost FX

A jak to v loňském roce vypadalo?
DA

DA

DA

DA
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika