Camo & Krooked na květnovém Shadowboxu

Camo & Krooked na květnovém Shadowboxu

18. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hosty dubnového Shadowboxu bude rakouská dvojka Camo & Krooked, která zaznamenala v uplynulých dvou letech raketový start přímo na špičku dnb nebe. Projekt, který vydává na takových labelech jako Shogun, Breakbeat Kaos, Audioporn, Renegade Hardware nebo Hospital Records v Roxy doplní domácí djs 2K, Bifidus Aktif, Pe:Te a Rudeboy.
Rakouské duo Camo & Krooked, tedy Reinhard Rietsch a Markus Wagner společně tvoří od roku 2007, a už svými prvními releasy si pánové vydobyli víc než slušnou pozornost nejen "řadových" fanoušků d"n"b, ale i takových person jako Andy C nebo Tony Colman aka London Elektricity.



Právě Tonyho domovský label Hospital Records se stal v roce 2010 základnou i pro Camo & Krooked a fanoušci moderního d"n"b se tak díky tomu mohli těšit z takových pecek jako Turn Up The Music, Climax a především pak debutového alba Cross The Line (2011), které letos v březnu následoval remixový projekt Between The Lines, který rakouské duo jistě představí i v ROXY.

Že výjimečný ohlas na tvorbu Camo & Krooked není jen nafouklou bublinou, která brzo splaskne, dokazuje krom jejich releasů a obrovské vytíženosti také fakt, že v loňských Drum & Bass Arena Awards si Reinhard a Markus odnesli hned tři ceny a to v kategoriích Best Producer, Best Video a Best Album.



Svůj díl na tom má určitě i to, že ve své tvorbě krom d"n"b umně mísí také žánry jako dubstep, drumstep či electro-house a vzniká tak hodně unikátní a zajímavá hudba plná emocí a vzbuzující v posluchačích silné nutkání protancovat boty. V kombinaci se show, jež za pomocí skvělé techniky předvádějí Camo & Krooked naživo, je tak garantován vyjímečný zážitek, který by se nemuselo vyplatit propásnout! Takže si pište: 4. května - Shadowbox w/ Camo & Krooked @ ROXY!

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 4. 5. 2012
Vstup: do 23h 100 Kč, poté 200 Kč
Vystupují:
Camo & Krooked (AT), 2K, Bifidus Aktif, Pe:Te, Rudeboy, Quark / astraL d:VISION.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika