Blíží se další Pig Fest

Blíží se další Pig Fest

22. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po půlroční přestávce se 21.dubna vrací Pig Fest, největší západočeský svátek taneční hudby. Ve futuristických prostorách haly pod mostem Milénia se vám představí zástupci hned tří nejvýznamnějších směrů elektronické hudby. Techna, trance a D´n´B.
Barvy techna bude hájit ostřílený německý matador Marco Zaffarano. Tento veterán se pohybuje na taneční scéně již neuvěřitelných devatenáct let a patří k nejoblíbenějším DJs našich západních sousedů. Díky svému originálnímu hudebnímu projevu si získal velkou popularitu i u nás, kde po svém vystoupení pravidelně zanechává nadšený a pořádně vřící kotel. Marco vás jistě přesvědčí, že někteří lidé zrají jako víno.

Do euforických výšin vás na křídlech trance vynese česko-švýcarská princezna Laydee Jane. Sety této křehké blondýnky jsou přímo nabité energií. Svým temperamentem okouzlila i clubbery na španělské Mallorce, kde pravidelně vystupuje. Je rezidentkou vyhlášeného evropského klubu MAD ve švýcarském Lausanne i známých českých klubů Fabric a Duplex. Západní kout naší vlasti však doposud opomíjela. Vše vám vynahradí na Pig Festu.

Skutečnou lahůdkou bude pro příznivce lámaných beatů vystoupení světově proslulých Black Sun Empire. Tato holandská partička patří k tomu nejlepšímu, co může současná D´n´B scéna nabídnout a Plzeň navštíví v rámci svého turné k novému album Cruel & Unusual. K jejich cti nutno dodat, že se jim před dvěma lety podařilo halu pod mostem Milénia naplnit. Nově bude pojato i prostorové řešení celého festivalu. Na ploše 1700m2 vzniknou dvě rovnocenná podia. Obě budou mít svůj světelný park, laser, projekci, taneční performance i dekorace.

x

První stage bude věnována technu a trance. Kromě Marca Zaffarana a Laydee Jane si zde budete moci vychutnat i domácí legendy DJ Agenta a Pavla Krejdla. Těšit se můžete i na schranz masakr v podání DJ Homa, „plzeňské Space DJz“ Jack-R s Maldou a melodický trancík DJ Molczika.

Druhou stage si vzali pod patronát kluci z Noisy Pioneer a bude zasvěcena D´n´B a house. Mimo legendárních Black Sun Empire vám zde své umění předvede i Koogi, jeden z nejoblíbenějších českých D´n´B DJs. Do exotických dálek vás přenese vystoupení skupiny Tamak Kuraj Time, které originálně spojuje elektronickou hudbu, netradiční hudební nástroje, hrdelní zpěv a saxofon. Domovskou Plzeň budou zastupovat Kontact with Evil se svým energickým D´n´B. Vše doplní veselý melodický housík DJs Damiana a Crashe. V areálu pod mostem Milénia vás ale čeká daleko víc. Chill-out, DJ shop, kérky, stánky se světýlky a povzbuzovaly, speciální dekorace, tanečníci ze Shadow Dancers, psychedelická projekce, třímetrový čuník Eďas, levné bary, pivko, kámoši současní i budoucí a hlavně neopakovatelná atmosféra. Atmosféra, kterou tvoříte vy sami. Tak ať stojí za to…
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika