Alix Perez se představí na 11. Culture Shocku

Alix Perez se představí na 11. Culture Shocku

24. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Alix Perez se vrací do Prahy, aby 7. 5. v Chapeau Rouge znovu namíchal chutný koktejl své muziky a pokřtil s ním nový český label Zenith Music. Vystoupí také zástupci labelu Stantha, A-Cray a Tom SMall. Supportují Vorel a Tukan MC.
DNB Fever ve spolupráci s Chapeau Rouge vám již 3. rokem přináší kvalitní mejdany Culture Shock. Přivezli skvělé producenty jako Total Science, Rockwell, Phace, Commix nebo SpectraSoul. 11. díl uvede jejich nový počin Zenith Music a s ním Alixe Pereze, který na své poslední návštěve Prahy sklidil zasloužené ovace.

Alix Perez patří mezi průlomové producenty, kteří významně ovlivnily drumandbassovou scénu. Jeho tvorba jasně definovala standard, kterým se drumandbass nyní ubírá. Kombinace originálních melodický prvků, vokálů a především nekompromisně čistého a silného zvuku v basových polohách dělá jeho produkci zcela vyjímečnou. Poslechněte si něco z jeho tvorby na MySpace nebo jeho aktuální set s Jubeiem:


Rozhodně si také nenechte ujít jeho poslední minimalistický release, který společně s Rockwellem upekl pro Neosignal: http://neosignal.de/landingpage/neosignal-009/.

Zenith Music je dceřinná značka projektu DNB Fever, kterou vymyslel, zrealizoval a za pomoci DNB Fever crew provozuje Stantha. Zenith se specializuje na progresivní drumandbass především z českých luhů a hájů. Má na svém kontě již 3 velmi povedené releasy, za kterými stojí především talentovaní mladíci A-Cray ze Slaného a Tom SMall z Prahy.

První z nich je čerstvým členem Touch The Jungle crew a vzhledem k jeho věku a způsobu tvorby můžeme říct, že je výjimečně talentovaný. Na Zenithu mu vyšla pecka Escape a Whisper. Více si poslechněte na jeho Soundcloudu.



Druhý jmenovaný Tom SMall si svým zvukem vysloužil přezdívku český Skeptical. Extra hutné basové linky a minimalistický beat s nádechem tanečního groovu jsou pro něj zcela specifické. Na Zenithu vydal Next War a Line VIP. Dva tracky mu vyšly také na populárním Deafmuted Records. Dejte si také jeho Soundcloud: http://soundcloud.com/tom-small. O kvalitě a energii produkce obou aktérů se sami přesvědčíte na parketu, nenechají vás sedět. Jejich společnou tvorbu můžete poslouchat a pořídit v unikátním EPčku: www.chemical-records.co.uk/sc/downloadstore/release/20808.



V průběhu večera se také tradičně představí pořadatelská dvojka a zakladatelé projektu DNB Fever Stantha a Vorel, kteří vás zabaví širokospektrálním průřezem současného deep drumandbassu. Celým večerem vás pak bude provázet geniální MC Tukan, který je čerstvým členem DNB Fever.

Culture Shock vám jako vždycky nabízí něco navíc, proto se tentokrát těšte také na parádní visual show, extra světla a vychytaný zvuk. Celá akce nově proběhne ve spodním patře klubu na tzv. Underground Stage.

Facebook event
www.chapeaurouge.cz

Dodal: Tomáš Vorel
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CULTURE SHOCK NO. 11 ZENITH LABEL MUSIC NIGHT

Pondělí 7. 5. 2012
Vstup: 100 Kč / 130 Kč, do 22h 80 Kč
Vystupují:
ALIX PEREZ (be) & A-Cray & Tom SMall & Stantha & Vorel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika