DeFuckTo hosty šestého dílu Departure

DeFuckTo hosty šestého dílu Departure

26. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Šestý díl koncertního projektu Departure, v jehož rámci renomovaní muzikanti a umělci představují své méně známé, ale za to pořádně talentované kolegy, bude mít tentokrát pod palcem zlínská hip hopová legenda DeFuckTo, která se poprvé představí v Praze s novým albem Triumf.
Trio Headdy, Late a DJ Lowa si do ROXY na středu 9. května pozvalo dvojku Maměn & DJ Row, kterou si pánové vybrali na základě konkurzu na svém facebookovém profilu.

"Celkem se do konkurzu přihlásilo přes 40 zájemců, ze kterých se nám hodně líbilo 5, ale vybrat jsme mohli jenom jednoho. Maměn je talentovaný rapper i producent současně, což hodně ceníme. Má svůj vlastní styl, slušnou úroveň a určitě má publiku co nabídnout," zdůvodňují DeFuckTo svůj výběr.

Kapela, která se zrodila v druhé polovině devadesátých let, konkrétně v březnu 1999 z projektů X-Kult a Pro-Past, má na svém kontě zatím čtyři řadová alba, přičemž to zatím poslední s názvem Triumf v Praze představí naživo vůbec poprvé. Navíc to bude také úplně poprvé, kdy se se DeFuckTo představí v ROXY. "O to víc se na koncert těšíme a doufáme, že přijde co nejvíc našich fans a uděláme pořádný bordel, :-)" říkají k tomu DeFuckTo.



Aby těch premiér nebylo málo, svým dílem přispěje také Maměn! I on totiž v ROXY vystoupí poprvé v kariéře a navíc si chystá na koncert představení hned několika svých nových sólo singlů. Společně s rodákem z Rychnova nad Kněžnou vystoupí také "hypeman" Renne Dang a DJ Row.

"DJ Row působí na scéně přes dva roky a hraje se mnou na většině akcí. Máme za sebou koncerty např. na křtu Jay Diesela v Rychnově, nebo show před Majkem Spiritem ve Skořenicích. Neméně důležitý je pro mou show ale také hypeman jménem Renne Dang, který mi při mých shows kryje záda a jsme skvěle sehraní," dodává Honza Maměn, který se muzice věnuje už zhruba pět let a na svém kontě má mimo jiné společný debut s De.Pres Potencial (2011).



Jak ale sám říká, aktuálně mu víc vyhovuje tvořit sólo. Na jeho první regulérní album si sice budeme muset ještě chvíli počkat, nicméně již brzy by vyjít alespoň EP, které by mělo být volně ke stažení a už teď je z něj venku několik singlů, konkrétně Štěstí, Pro všechny bloky, Miluju ty pohledy ft. Jay Diesel a You and Me.

V ROXY vás tak ve středu 9. května čeká zajímavý dvojkoncert domácích hip hopových klasiků a mladých talentů, jež si rozhodně zaslouží pozornost! "Přivezeme s sebou nejlepší rapovou show na naší scéně! Zahrajeme věci z nové desky Triumf, ale i klasické pecky, na kterých spousta z vás vyrostla," lákají DeFuckTo.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEPARTURE

Středa 9. 5. 2012
Vstup: 90 Kč / 150 Kč
Vystupují:
DeFuckTo, Maměn, DJ Row
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika