FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Monegros 2012: Techno, live a performance

Monegros 2012: Techno, live a performance
26. 04. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Monegros je každým rokem oslavou aktuálního soundu světoznámých djs všech stylů nekomerční elektronické hudby. Tento ročník přidává ještě další hodnotu vysokým podílem živých vystoupení a silného obsazení hip‐hopu. Nejvýznamnější je účast The Prodigy, kteří tak potěší Španělsko v roce 2012 svou jedinou show a také téměř kompletní Wu Tang Clan pod novým jménem Wu Tang Legends.
Tyto live performance budou mít podporu v nevídaně velkolepé vizuální a zvukové show. Hlavní stage dosáhne nově zvukového výkonu 180,000 W. Monegros vyniká každoročně nejen svým časovým formátem nonstop 20-ti hodinové párty, ale také umístěním uprostřed severošpanělské pouště a kombinací horkokrevné jižanské atmosféry s přehlídkou nejlepších projektů a DJs současnosti i minulosti. Monegros nás každoročně vezme i zpět do dob, kdy techno bylo synonymem nálože rychlých a dunivých beatů.

monegros

20 hodin toho nejlepšího na 5 simultánních stageích, více než 70 DJs, kapel a projektů. To nejlepší z první uvolněné porce rovnající se 60 procentům line upu pro ročník 2012 je následující:

Hip Hop Xpecial
Wu-­‐Tang Legends ve složení Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, GZA, Streetlife & DJ Mathematics, holandský Dope DOD, Fyahbwoy Swan A španělští Vialadores del Verso.

Techno,
kterému budou věnovány 3 stage (2x open-air):
Ben Sims, Dubfire, Joseph Capriati, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Murphy, Adam
Beyer, Marco Carola, Umek, The Advent či Paul Kalkbrenner, mladá krev Loco Dice nebo
Třeba Supernova

Electro a House
Z electra Bloody Beetroots, South Central nebo belgičtí baviči neznající hranic stylů 2manydjs. První oznámení  house DJs jsou Luciano a James Zabiela.

Drum'n'bass & Dubstep
Dnb a dubstepový stan budou rozechvívat Sub Focus Live, Borgore, živé představení Son Of Kick a další.

Hard Techno/ Schranz
Hard techno je již několik let neodmyslitelnou součástí festivalu a tento rok se v souboji o největšího bijce pouště utkají mimo jiné Pet Trio (PET Duo+ Miss Djax Live), Triple Religion (Robert Natus vs Arkus P vs Boris S) a nový živák Underdogz vs kapela Motormorfoses.

Během nejbližších týdnů odhalí organizace festivalu zbytek účinkujících, další detaily ohledně Red Bull Music Academy a především tematické zaměření letošního ročníku, který se dle kuloárních informací svým vizuálním a uměleckým pojetím zapíše do historie nejen španělských letních festivalů.

Jak se dostat na Monegros:
1. Z Prahy a Bratislavy letadlem do Barcelony nebo Madridu (mezi low costy létají
Wizzair, Vueling, Ryanair, Smart Wings).

2. Z letiště jsou organizovány autobusy přímo na festival.
Nabízí se také možnost spojit festival s prodlouženým víkendem v Barceloně či Madridu.

Vstupenky:
Cena: 70 € – zahrnuje vstup + dárek+ 1 vychlazený San Miguel.
Prodej: (print at home system)
Web Monegros - www.monegrosfestival.com
Ticketmaster - www.ticketmaster.es

Dodal: Daniel Bacho, Monegros Desert
MONEGROS DESERT (ESP)

MONEGROS DESERT (ESP)

Sobota 21. 7. 2012
70 EUR
Vystupují:
Paul Kalkbrenner, The Prodigy, Richie Hawtin, 2many djs, Ben Sims, Billx, Carlo Lio, Dubfire, Frank Kvitta vs. Mario Ranieri, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marc Maya, Mario Biani, Marco Carola, Oscar Aguilera, Paco Osuna, Paul Ritch, Pet Trio, The Advent vs. Industrializer, Triple Religion, Umek, Uner vs. Mendo, Underdogz feat. Motomorfoses, Borgore, Caspa, Son of Kick, Sub Focus, South Central, The Bloody Beetroots, Tony Varga, Swan Fyahbwoy, Dope DOD, Maissouille, Mat Weasel Buster, Supernova a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |