Studio 54 oslaví 4. narozeniny

Studio 54 oslaví 4. narozeniny

23. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Uspěchem tohoto klubu je nejen každý víkend po strop zaplněn návštěvníky a neskutečnou atmosférou, ale také několik větších after, které Studio54 pořádalo po největších českých tanečních festivalech. Blahopřejeme!
Studio54: Příznivci tanečních parties z Prahy a okolí se prakticky dělí na dva tábory. Jedna strana Studio54 nesnáší, v ranních hodinách jde radši spát, o klubu hovoří zásadně negativně, téměř jím a jeho příznivci opovrhuje. Na druhé straně jsou tací, kteří Studio54 milují, nedokáží si představit že své víkendové párty putování zakončí jinde, jsou ochotni dokonce oželet večerní akce aby mohli ráno vstát a vyrazit právě sem protančit téměř celý den. Všechny však spojuje jedna věc a to je skutečnost, že téměř každý kdo se již delší dobu pohubuje kolem klubové scény – ať již pro zábavu, nebo pracovně – již někdy v tomto klubu byl a jeho zážitek byl odsud rozhodně nezapomenutelný:-)

Ať chceme či ne, Studio54 a jeho aktuální crew dala naší scéně trošku jiný pohled na after parties, než na který jsme byli dříve zvyklí. Dokazuje to nejen klub, který je každý víkend po strop zaplněn bavícími se návštěvníky a neskutečnou atmosférou, ale také několik větších after či večerních akcí, které Studio54 crew v současné době pořádá nejen v klubech, ale také v rámci největších českých tanečních festivalů. Pojem Studio54 se tak bez komentáře stává synonymem pro dobrou zábavu, kvalitní muziku a parádní atmosféru…

Nikdo z nás nepochybuje o tom, že v pátek 31.3. to ve Studiu54 opět bude pořádně vřít. Na tento den je totiž pro všechny příznivce tohoto kontroverzního zařízení připravena oslava již 4. narozenin klubu a crew Studio54! O svých kvalitách vás přesvědčí rezidenti klubu DJs Enrico, Raju, Marcos a Madman. Jako speciální host se zde představí DJ, jehož jméno je velmi často s tímto klubem spjato a jímž není nikdo jiný než Chris Sadler. Dále se můžete těšit na welcome drink „křídla“ zdarma pro každého návštěvníka, barmankou show a různá další překvápka. Pochopitelně na celou oslavu volně naváže sobotní after party, tudíž slavit budeme opravdu – ehm, jak to nazvat – bujaře :-)

x

Vstupné je 250,- Kč. Lístky jsou k dostání na baru klubu či na e-mailu info@studio54.cz. Pozor, kapacita je omezená na 200 návštěvníků!

www.studio54.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika