Techno & Minimal kalendář 05/2012

Techno & Minimal kalendář 05/2012

01. 05. 2012  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Květen nabídne slušnou porci klubovek, na kterých se objeví i velmi zajímavá zahraniční jména. Asi nejlákavějším hostem je headlinerka květnové Flow, kterou bude francouzská rebelka Caroline Hervé aka Miss Kittin. Na brněnské Elektře se zase objeví britský dj a producent Paolo Mojo. Více v přehledu.
5. 5. - Techno Animals
V sobotu 5. května se v pražském klubu Touster odehraje 3. díl mejdanu Techno Animals. Jako headliner se představí matador maďarské techno scény a majitel agentury Deadcode, která pravidelně pořádá jedny z největších mejdanů ve střední Evropě. Řeč je dji a producentovi HOT X, kterého doplní Orbith, Adam Cloud, Franke a další.

7. 5. - Kim Pixa & Filip Dee Double B*Day
Dva dlouholetí kamarádi – djs Filip Dee a Kim Pixa společně v pondělí 7. Května oslaví narozeniny na speciální b day party v klubu Touster. Gratulanty budou djs Face, Airto a Sonja.

11. 5. - Coonk

Na rezidentní noci brněnského dje Deivise v klubu Perpetuum zahraje rumunský DaLiu společně s krajanem Dizzzym. Dále zahraje zmíněný Deivis a Archie.

12. 5. - Flow with Miss Kittin
Po "dubnové" krásce z Ruska Nině Kraviz se v květnu na Flow Roxy představí další headlinerka. V Roxy to 12. 5. roztočí francouzská rebelka Caroline Hervé aka Miss Kittin! Line up doplní rezidenti Roman Rai, Fatty M a host Matty B.



18. 5. – Vacuum with LaDiDa

Legendární česká djka LaDiDa vystoupí v rámci noci Vacuum v opavském klubu Depo. Do Opavy jí pozval organizátor a zároveň rezident akce Peter Wünsch, z místních djs se ještě představí Dawe Bann.

18. 5. - Elektra
Hlavním hostem květnové Elektry bude 18. 5. britský dj a producent Paolo Mojo. Z domácích djs se na Flédě představí Orbith, Luis, Nika, Gat Electra, Cuga, Elio, Kema, Fly a Pete White.


18. 5. - Minimal people

Na květnovém dílu Minimal People v Tousteru zahraje první zahraniční host – polský dj Pablo Rouve. Z domácích djs nebude chybět rezidentní Sonja, Marco Biarry, Van Vega a Segment.

Aftermovie z minulého dílu:


24. 5. - Unplugged
Rezident Face na pravidelnou měsíční noc Unplugged na Houseboat u Bukanýra pozval techno matadora dje Daha. Druhým hostem je Braun.

25. 5. - Come in
Na královéhradeckou klubovku Come in, která se specializuje na techno, minimal, tech- a deep-house, přijali pozvání djs Kiko, Sonja a Shweppy. Na závěr zahraje svůj tradiční techno closing set rezidentní Segment.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika