Cranberries vystoupí v Praze

Cranberries vystoupí v Praze

21. 05. 2012  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Irská formace v čele s charismatickou Dolores O´Riordan se po dvou letech vrátí do České republiky. Fanoušci „brusinek“ tak mohou začít slavit. V pražské Tipsport aréně kapela vystoupí 30. listopadu.
Irsko nedalo světu pouze U2 či Boba Geldofa, ale i další perlu v podobě kapely, která vznikla v roce 1989, během svých prvních desíti let na scéně prodala více než 40 miliónů alb a definitivně tak zapsala své jméno, Cranberries, na hudební nebe.

Naposledy se Cranberries v ČR objevili před dvěma lety na festivale Colours of Ostrava. Od vydání jejich posledního alba - Wake Up and Smell the Coffee však uteklo mnohem více času. Kapela si dala devítiletou pauzu a Dolores se věnovala sólové tvorbě. Za znovu nastartování spolupráce kapela vděčí setkání v pravý čas, které podtrhlo jejich chuť opět společně tvořit a koncertovat.

Za jejich vystoupením tedy stojí nové album Roses, ke kterému jede již nyní kapela turné. To začalo 15. března na Novém Zélandu a jednou z jeho evropských zastávek bude i Praha. Konkrétně Tip Sport Aréna (bývalá Tesla Aréna) a 30. listopad. Dle vyjádření promotéra Pavla Košatky zahrají Cranberries krom nových skladeb i své největší hity v čele se Zombie, Ode To My Family či Dreams.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE CRANBERRIES

Pátek 30. 11. 2012
Vstup: stání - 790 Kč, stání u podia - 990 Kč, sezení Silver - 990 Kč, sezení Gold - 1 290 Kč, sezení Platinum - 1 590 Kč
Vystupují:
Cranberries, Katarína Knechtová
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika