Klubovka In Trance poprvé v Praze

Klubovka In Trance poprvé v Praze

22. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Trancová francouzská hvězda Ferry Tayle se představí společně s italským kolegou Manuelem le Sauxem v pražském klubu Touster na pravidelné klubové party IN Trance. Akce tak uzavře klubovou sezónu hned se dvěma zahraničními hosty.
Představovat blíže upliftového velikána Ferryho Tayla českému trancovému publiku by bylo podobné, jako popisovat humor filmového velmistra Lui de Funese. Na okraj jeho úžasné produkce, je nutno připomenout fenomenální skladbu Trapeze, která oživila tehdejší stojaté vody upliftu a rozhýbala ji do nejeuforičtějších výšin.



Po bookingu Ferryho Tayla se týmu IN Trance automaticky vybavilo legendární B2B vystoupení s Manuelem le Sauxem v Polsku (Exchange Of Sound Festival 2010), které bylo natolik úspěšné, že následný booking toho italského mága byl jasnou volbou.



Další významnou hvězdou večera je úžasný slovenský producent ReOrder, který minulý týden opět dobyl pevnost“ ASOT – 555“ s jeho vokálovou nádherou „SEIZE THE DAY“. Úspěch této skladby se ze světa rychle rozšířil i do českých luhů a hájů, a dosáhl nejvyšších příček oblíbené Dance Line Chart.

Na IN Trance zahraje po boku jeho kolegy Pizz@doxe „special trance classic set“, který je mezi fanoušky v poslední době čím dál tím víc oblíbený.

Z českých trancových djs se představí resident večera Boxi, kterého jste si mohli užít na právě proběhlé warmup tour akce roku Trancefusion.

Line-up uzavírá šarmantní usměvavý borec , na party nepřehlédnutelný svou legendární hláškou „Kalííímééé“ , ...N-RICO.

www.touster.cz

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN TRANCE

Sobota 26. 5. 2012
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Ferry Tayle, Manuel le Saux, ReOrder, Pezz@dox, Boxi, N-Rico
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika