Fred V & Grafix roztancují pražskou Roxy

Fred V & Grafix roztancují pražskou Roxy

22. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Červnový Shadowbox v pražském klubu Roxy přivítá nejčerstvější přírůstek „Hospitalovské rodiny“ - britskou dvojku Fred V & Grafix. Akce proběhne 8. června a do 23 hodin nabídne opět snížené vstupné. Fred V & Grafix se vrací do České republiky po jejich úspěšném vystoupení na zimním Let It Rollu.
Fred Vahrman a Josh Jackson a.k.a Fred V & Grafix společně produkují už více než pět let, ale do povědomí většiny fanoušků se dostali, až když je vzal Tony Colman pod křídla Hospital Records. V současné době oba intenzivně pracují na prvním společném albu, které vyjde na již zmíněném labelu Hospital. A tak se Fred V & Grafix stávají po Netskym a Camo & Krooked dalšími nováčky, kterým se splnil sen a mají možnost vydat své první album na jednom z nejprestižnějších labelů současnosti. O svých djských kvalitách tato dvojice přesvědčila české publikum již několikrát, naposledy tomu tak bylo na letošním zimním Let It Rollu, kde za podpory MCho Wrece přivedli pražské publikum do varu. Při jejich premiérovém vystoupení v Roxy tomu jistě nebude jinak. Můžeme se těšit na pestrý taneční set plný moderního liquid funku a doposud nevydaných skladeb nejen z dílny Hospital Records.



O český support se postarají rezidenti 2K & Sweg, které doplní další dvojice Deadly Viperz (Akira & Anakin). Stejnou sestavu najdete i v chilloutu, který nabídne alternativu v podobě tanečních stylů, jako jsou house, minimal, breakbeat atd. Navíc se můžete těšit i na vystoupení turnovského DJe Starkse! O vizuální stránku celého večera se postará VJ Quark / astraL d:VISION.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 8. 6. 2012
Vstup: do 23:00 100 czk, poté 200 czk
Vystupují:
Fred V & Grafix (UK), 2K & Sweg , Deadly Viperz (Akira & Anakin), Starks, Deadly Viperz, 2K, Sweg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika