Far East Movement v Praze předvedou nové album

Far East Movement v Praze předvedou nové album

11. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Far East Movement jsou v právě v kurzu a směřují do Prahy představit své nové, čerstvě vydané album, Dirty Bass. Těšit se na ně můžete 17. července v pražském klubu Roxy.
Far East Movement vznikli v roce 2003 v Los Angeles. Název kapely je odvozen od jedné z jejich skladeb. Kapela směle vytváří jedinečný žánrový crossover mezi hip hopem, popíkem, elektro a taneční hudbou a nebojí se zabrouzdat i v temnějších vodách. Far East Movement má celkem čtyři členy, tři zakládající mezi něž patří rappeři Kev Nish, Prohgress a Jae Choungů a později k sobě přibrali také „domácího“ DJe Virmana.

V roce 2010 se kapela upsala velkému zahraničnímu vydavatelství Cherry Tree Records, pod kterým mimojiné hnízdí i LMFAO. Od té doby FEM vydali dvě desky (Free Wired, 2010) a úplně novou desku Dirty Bass (vydána 18.5. 2012). Far East Movement nejsou žádní nováčci v popové sféře – často pracují s tak známými uměleckými esy, jako jsou například Jay-Z, Lady Gaga, LMFAO, Natalia Kills, Mohombi, Snoop Dog a mnoho dalších.



Jejich nový videoklip, Live my life byl produkován Redfooem z LMFAO, a objevuje se v něm i samotný Justin Bieber. Jejich další nová skladba, Candy feat. Pitbull je skladbou z právě běžícího párty filmu „Projekt X.“ Jedna ze skladeb FEM, Round Round, se také objedvila v hollywoodském automobilovém trháku, „Rychle a Zběsile: Tokijská jízda.“

„Jsme skutečně nadšeni, že pořádáme právě koncert Far East Movement. Když jsme je v v Praze poprvé uvedli coby předskokany LMFAO letos v únoru, všem naprosto učarovali. FEM jsou také známí častou spolutvorbou s velkými jmény; nedávno pracovali například s kubánsko-americkým rapperem Pitbullem, kterého do ČR přivezeme ne náhodou přesně o měsíc dříve. Zkrátka, Far East Movement je kapela, o jejíž koncert se nechcete nechat připravit!“ sdělil nám zástupce promotérské agentury Fource Entertainment, která koncert připravuje.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: FAR EAST MOVEMENT

Úterý 17. 7. 2012
Vystupují:
Far East Movement, Ben Cristovao & The Glowsticks
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika