Line up na Dance Awards

Line up na Dance Awards

28. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Ve středu 29. března od osmi večer v pražském klubu Radost FX začne předávací mejdánek českých tanečních cen Dance Awards 2005, které letos podporuje mobilní operátor Vodafone. Vstup je zadarmo pro všechny, kdo se včas akreditují.
Pro prvních 100 hostů je připraven welcome drink od Red Bullu. Jako speciální host vystoupí živě němečtí Northern Lite, držitelé titulu Live Act roku v německých GDA2005. A samozřejmě, zahrají si vítězové kategorií DJ a Objev roku, stejně jako Javas, Tvyks nebo Andrey.

Začíná se od osmi večer, kdy začne hrát brněnský DJ Javas, který svým elektro house setem zároveň podbarví i slavnostní předávání cen, které začíná ve 22.00. Moderátorem večera bude Béla Nemeshegyi a ceny mu pomůžou v některých kategoriích předat různé osobnosti. A až budete vědět, kdože byl podle vás v Čechách, na Moravě a na Slovensku ten nejlepší DJ, objev, klubový mejdan, promotér, klub, párty, festival, producent, muzikant nebo hudební styl, vezme do ruky kormidlo čerstvě zvolený DJ roku. Michael Burian nebo Lucca? Kdo to bude se dozvíme až 29. března večer. Přesně o půlnoci se Radost FX otřepe v základech. Na pódium totiž nastoupí němečtí elektropunkeři Northern Lite, jejichž živé show jsou vyhlášené po celém světě, od Japonska po Brazílii. Pro připomenutí si dejte záznam jejich koncertu na festivalu Nature One v Německu z Radia Sunshine.

Po Northern Lite se těšte na nový Objev roku, který se také představí v hodinovém setu či koncertu. Tady opravdu si netroufáme ani odhadnout, kdo si tuhle cenu odnese. Poslední rok tady totiž bylo tolik dobrého nového, že těžko hádat. Po vystoupení čerstvého Objevu roku se za gramofony postaví náš vlastní redakční kandidát na DJ roku, kouzelný a úžasný, zábavný a hlavně super DJ Tvyks a dá si to pěkně plasticky… Do konce to pak dotáhne nová posila redakce XMAGu, DJ Andrey. Kdy se skončí, to záleží na každém z vás.

Zveme srdečně každého příznivce české taneční scény. Celý mejdan je zdarma pro všechny, kdo se akreditují na emailu akreditace@danceawards.cz. Stačí poslat jméno, kontakt – nejlépe telefon a email. Radost FX najdete na adrese Bělehradská 120, hned vedle zastávky I.P. Pavlova. Kapacita klubu bude omezena. Pokud jste v Dance Awards 2005 hlasovali, tím lépe – v případě plného klubu budete mít přednost před těmi, kteří se sice akreditovali, ale v DA2005 nehlasovali. Neváhejte a zajistěte si místo včas, pokud jste tak už neudělali. Těšíme se na Vás!

A nyní to nejdůležitější: chceme opravdu hodně moc poděkovat našim partnerům za pomoc při uspořádání slavnostního předávání cen DA2005 a podporu české scény v celém roce 2006.
Poděkování patří Red Bull, Mattoni, Numark, Time Out, Frisco, Absolut a klubu Radost FX.

Line up
20.00 DJ JAVAS
22.00 Předávání cen DA (moderuje Béla En)
22.30 Cca vítěz kategorie dj roku
00.00 NORTHERN LITE LIVE
00.50 vítěz kategorie objev roku
02.00 Tvyks
03.30 DJ Andrey

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

03. 04. 2006 | 13:20:27
+0 | -0
Sešlo se pěkných 3039 hlasů. Výherci jsou: Lucca, Skyline, Roxy, Zen - Roxy, Summer of Love, Tiësto, Prodigy, Martin Kučera, Tonez, trance, Tiësto, Kosheen, techno.cz, Policejní zásah na Czechteku, Dance Extravaganza, T-Rex, Saw a Paskvil



takhle za sebou to vůbec nemá šťávu...



Po udělení cen zahrál Michael Burian, na jehož setu bylo jasně vidět, jak stačí málo a do davu náhle vstoupí energie. Jak říkal Carl Cox: Je hudba, která roztančí každého.



I když na druhou stranu docela dost lidí si myslí, že od té doby co ma DJ Michael Burian novou lásku, jeho hudba stojí za ... .



Víc na www.danceawards.tk

MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika