Jameson Festival Lounge, místo plné muziky

Jameson Festival Lounge, místo plné muziky

24. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chystáte se za filmem do Varů? Čekají vás večery plné rozjetých beatů a lahodných drinků v Jameson Festival Lounge. Můžete se těšit na house, funky, electro, breakbeat a další mash-up kombinace, které vám naservíruje téměř dvacítka předních českých djs.
Připravte se na noci plné muziky a osvěžujících koktejlů Jameson Cocktail Coolers, které jsou připravené od speciálně pro jedinečnou atmosféru Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Kdy jste naposledy slyšely hrát Akiru a 2K house?

jameson

Pokud se chystáte vyrazit do Varů na první víkend zaskočte 29.6. od 22.00 hod na Petera K (Radost FX) a charismatickou zpěvačku CHARLIE ONE, kteří se do Jameson Festival Lounge vrací pro velký úspěch už po druhé. K plánovanému vystoupení CHARLIE ONE dodává: „Do Jameson Festival Lounge se těším, minulý rok se mi tam moc líbilo. Hezké místo, výborné drinky, rozjetí tanečníci, prostě skvělá klubová atmosféra......“.

Jestli máte v plánu dorazit až na prodloužený víkend máme pro vás tip třeba na závěrečnou festivalovou noc, která bude v rukách DJ Face, světoběžníka Pavla Bidla a našlápnutých Substance-D, kteří svým elektro housem dokážou rozjíždět klubové fanoušky až do rána.

A to není vážně všechno..... Tea Jay Ivo – osobitá postava české hudební scény, Robot, Maceo, Martin Mikuláš, Ghonzales, Friky, Silent Cut, Miguele, Kerob Kedar, Jakub Kuba, Topic, zpěvačky a hudebníci se postarají o 168 hodin mixu skvělé muziky.

Více informací na www.jameson.cz nebo za námi zaskočte na Facebook http://www.facebook.com/jameson.cz.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAMESON FESTIVAL LOUNGE

Pátek 29. 6. 2012
Vystupují:
MACEO, PETER K + CHARLIE ONE, FRIKY, AKIRA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika