Label FS Music Records se probouzí k životu

Label FS Music Records se probouzí k životu

29. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Label FS Music Records, který v minulosti vydával taneční tracky zejména českých producentů, se po několika měsících klinické smrti probouzí opět k životu. Nová aktivita je dílem nových majitelů labelu, kterými se stali populární čeští djs a producenti Michael C a Wolscha.
I Michaelova produkce v minulosti pod značkou FS Music Records vycházela. Když se naskytla příležitost značku převzít, českomoravská dvojice neváhala. Jedním z hlavních cílů FS Music Records po restartu je pomoc mladým začínajícím a talentovanýk tvůrcům.

První vydavatelský počin ovšem nebude prací žádného nováčka. Značku FS Music Records totiž využijí pro vydání remixů svého nového singlu Get A New One věhlasní britští Kosheen. Dalšími producenty, jejichž hudba již vyšla nebo bude v budoucnu pod značkou FS Music Records vycházet, jsou Marcus Cooper (CZ), Juraj Grafik (SK) nebo Jean Luc. Stranou nezůstane samozřejmě ani Michael C, který FS Music Records přidá k labelům Deep End, Captivate, Trance All-Stars, které jeho tvorbu též vydávají.

Jak bylo již řečeno, FS Music Records dává šanci všem talentovaným hudebníkům, kteří nechtějí skládat hudbu jen do šuplíku. Svá dema mohou posílat na mail fsmusicrecords@djmichaelc.com. Co se ve vydavatelství chystá, zjistíte na fanpage http://www.facebook.com/FsMusicRecords, která je přístupná i těm, kteří sociálním sítím nepropadli.

Veškerá produkce labelu FS Music Records bude k dispozici na mnoha hudebních serverech v čele s tím nejvýznamnějším, tedy serverem Beatport.com.

Link na Beatport: http://www.beatport.com/label/fs-music-records/11410

Dodal: Michael C Promotion
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika