Japonská zahrada Moimira Papalescu

Japonská zahrada Moimira Papalescu

29. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Japanese Garden je prvním singlem z chystaného sólového alba Moimira Papalescu, které vyjde na CD letos na podzim. Kromě originální verze skladby Japanese Garden obsahuje také B-stranu - skladbu Gazebo a šest remixů od spřízněných umělců.
První z remixů v hypnotickém krautrockovém pojetí je od Tomáše Procházky, který je spíše znám pod pseudonymem Federsel.Druhý má na svědomí Janne Marvannen, frontman Lakeside X. Ten přispěl sugestivním, temným mixem - v jeho tak vlastním stylu.

Leon Pard je další alter ego DJ Tvykse - ten přimíchal nekompromisní basovou linku, tepající rytmus okořeněný práskající tleskací krabičkou - a výsledkem je svěží mix, který prostě a jednoduše šlape.

Další track má na svědomí americký hudebník, herec a producent Donavan Suitt, člen avantgardního mezinárodního seskupení Rural War Room, se kterým Moimir spolupracoval již na albu Die Alten Maschinen.

Cefaploid 9000 je nadějný producent Jan Hnátek, který svým remixem dostává původní skladbu Japanese Garden úplně jinam, než předchozí remixéři - do krajin dubu a nu-jazzu.

Celý komplet elegantně uzavírá kosmická ambientní verze od experimentátorů Kora et le Machanix a činí tak zajímavou tečku za tímto malým sonickým výletem - první ochutnávkou z Moimirova sólového alba.

Papalescu – Japanese Garden
01. Japanese Garden (Original Version)
02. Gazebo (Album Version)
03. Japanese Garden (Federsel Krautronica Mix)
04. Japanese Garden (Janne Marvannen Remix)
05. Japanese Garden (Leon Pard Remix)
06. Japanese Garden (Vertical Mix Donavan Suitt)
07. Japanese Garden (Cefaploid9000 RMX)
08. Japanese Garden (RMX by Kora et le Mechanix)

www.facebook.com/moimirpapalescu

Dodal: Zdeněk Neusar, X PRODUCTION
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika