Vibrations v Brně jsou za dveřmi

Vibrations v Brně jsou za dveřmi

29. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Taneční festival Vibrations v Brně začne v pátek 31. března úderem 19. hodiny, kdy se otevřou brány haly Rondo. Více informací o line upu, vstupenkách a omylem vymazaných kodů se dozvíte v článku.
První jezdec za gramofony, Béla En., položí první desku ve 20 hodin, hned po něm žezlo převezme DJ Orbith. Krátce po 22. hodině nastoupí na stage první zahraniční hvězda - DJs z britské skupiny Kosheen. Populární dvojici DJs - Darren Decoder a Substance - po necelých dvou hodinách vystřídá Darren Emerson, bývalý člen známé skupiny Underworld. Krátce po půl druhé nastoupí před pětitisícový dav brněnské haly Rondo tranceový projekt Above & Beyond. Fanoušci elektronické hudby budou jedni z prvních, kteří uslyší živě jejich debutové album Tri-Star.

Vrcholem tanečních vibrací v Brně bude hvězda světového formátu Dave Angel, kterého na závěr Vibrations vystřídá známý Josef Sedloň. Skvělé DJe doplní zajímavé Vibrations performace v podobě tance, akrobacie, bubnování, beatboxu a dalších překvapení.

Vstupenky
Pokud s nákupem lístku na Vibrations čekáte až na poslední chvíli, bude vás zajímat, že předprodej vstupenek na místě (v hodnotě 377,- Kč) začíná 31. března ve 12 hodin.

Vymazali jste si omylem z mobilu zprávu s potvrzujícím kódem? Nezoufejte, na webových stránkách Vibrations.cz v sekci Vstupenky najdete návod, co máte dělat. Na webu najdete i detailní rozpis programu festivalu a Line Up ke stažení do PC.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika