Free Mondays v červnu

Free Mondays v červnu

03. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtyři červnové pondělky budou v Roxy již tradičně patřit Free Mondays. Tentokrát sice nedojde na žádný koncert, ale místo toho se mohou návštěvníci Roxy těšit hned na osmnáct domácích i zahraničních djs.
Hodně speciální hosty budou mít také Free Mondays 18. 6., kdy v ROXY zahraje Gavyn Mytchell z Ministry of Sound, kterému bude krýt záda trio britských DJs a domácí Rusty Fox. Poslední pondělí v červnu, které připadlo na 25. 6., pak bude ve znamení warm up na jihočeský festival Summers Sessions.

4/6 FREE MONDAYS Warm up Festival Svojšice
Na prvních červnových Free Mondays se bude v rámci warm up party festivalu Svojšice podávat techno, tech house a minimal. Hlavním hostem zahřívací akce bude slovenský matador Toky, dále přijede zahrát i sám promotér festivalu Džejár & Roger Venzent. O start akce se postará tech-houseová djane Sonja a celý mejdan zakončí tech-minimalový průkopník Subsist. Pokud nevíte, co s prvním červnovým pondělním večerem, vyražte do ROXY. Svojšický warm up se koná jenom jednou do roka, takže byste si ho neměli nechat ujít!



11/6 FREE MONDAYS in Nightphunk
V roce 2010 oslavili Nighpunk DJs desetileté výročí svého působení v ROXY. Energie jim ale nechybí ani v nové dekádě, což měsíc co měsíc dokazují na pravidelných pondělních parties tepajících v rytmu deep-tech-house. Výjimkou nebude ani druhé červnové pondělí. Ba naopak! Rezidenty Lucase Hulana & Lumiera totiž tentokrát navíc doplní ještě také domácím příznivcům kvalitní elektroniky dobře známý člen londýnského techno kolektivu Republic Artists Darren Gegory. Těšte se na pořádnou jízdu!



18/6 FREE MONDAYS Special 20th B-Day
Tolik britských DJs, kolik jich v ROXY vystoupí v pondělí 18. 6., se na Free Mondays už hodně dlouho neobjevilo. Výjimečný mejdan tepající především v rytmu house music se může pyšnit hned čtveřicí DJs se zkratkou UK za jménem. Největší hvězdou bude bezesporu rezident světoznámého londýnského klubu Turnmills Gavyn Mytchel, který od roku 2008 patří do "stáje" kultovních Ministry of Sound. Svým DJským umem, citem pro atmosféru a širokým stylovým záběrem jdoucím od lounge a ambientu až po deep funk house či underground tribal sound si získal řadu příznivců po celém světě a je nadmíru jasné, že po jeho vystoupení v ROXY další přibudou. Třetí červnové Free Mondays ale samozřejmě nejsou jen o Gavynu Mytchelovi. Hodně výživnou zábavu slibují i sety ostatních zúčastněných, tedy Jozefa Mihalika, Semi Stefa, Martina Eweeka a návštěvníkům Free Mondays dobře známého rezidenta Rusty Foxe.



25/6 FREE MONDAYS Warm up Festival Summer Sessions
Jak se již stalo tradicí, i letos se těsně před začátkem prázdnin uskuteční v ROXY poslední z warmu upů na jihočeský festival Summer Sessions, jehož osmý ročník proběhne 10. 8. na Žďákovksém mostě. V ROXY se můžete těšit na čtyři rezidenty Summer Sessions. Jmenovitě to budou DJs Franke, Steen, Keeper a D-Niel, kteří slibují to nej z domácí techno scény v "originálním a jedinečném podání". Kvartet zkušených borců navíc doplní talentovaný DJ Baxik, který už nejednou dokázal pražskému publiku, že po právu patří mezi jedny z nejzajímavějších jmen na domácí techno scéně.


www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS WARM UP SVOJŠICE

Pondělí 4. 6. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Toky (SK), Subsist, Džejár & Roger Venzent, Sonja
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika