Workshop Beat with Ableton

Workshop Beat with Ableton

06. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro všechny začínající ale i zkušenější zvukové kouzelníky, kteří k práci používají program Ableton Live, se uskuteční v Praze 16. června 2012 od 10.00 hodin v Music City, obchodním domě pro muzikanty celodenní workshop a setkání uživatelů programu Ableton Live. Co se tam bude po celý den odehrávat?
Celodenní workshop „BEAT WITH ABLETON“ oslovuje všechny, kteří s programem začali dělat anebo si ho takzvaně oťukávají. Začneme úvodem o programu Ableton Live, zasvětíme vás do problematiky MIDI, prozradíme vychytávky v programu Ableton Live, pokračovat budeme praktickými ukázkami a po přestávce se vrhneme na základy tvorby zvuku a práce se syntetizéry a nakonec skončíme u masteringu od A do Z aneb vše, co jste kdy chtěli vědět a nevěděli, koho se zeptat. To je jen krátký výčet toho nejdůležitějšího, co v sobotu 16. června 2012 na workshopu „BEAT WITH ABLETON“ proběhne. Ale není to všechno.

PROGRAM

Do tajů software Ableton Live vás zasvětí Libor Ocásek aka Sunakashi, který m.j. stál u prvních workshopů Ableton v ČR v roce 2009. Základy tvorby zvuku a vše o problematice MIDI vám prozradí Martin Jirsák. Řadu let se věnuje hudební kompozici instrumentální hudby mnoha žánrů, vyhlášený odborník v oblasti hudebního software a hardware. Můžete se těšit na přednášku jak naložit s Ableton Live aby z toho něco bylo – na workshopu vystoupí Jaro Cossiga, beatbox performer, hudební producent ale především také dlouholetý uživatel programu Ableton Live. Na vaše dotazy se už těší odborník na mastering, český producent Boris Carloff, který má za sebou spolupráci na albech předních českých kapel jako Kryštof, Sunshine , Skyline, Clou, Wohnout. Jako speciální host zavítá na workshop člen kapely MIDI LIDI, která úspěšně používá program Ableton Live, aby vám ukázal něco z kuchyně této hudební formace (→ link zde). Projekt Clickmusic.cz přijde podrobně představit sám osobně autor projektu Michal Pekárek. Nový projekt tzv. hudebního tržiště, kde fanoušci hudby neživí vydavatele, ale podporují přímo své oblíbené muzikanty.

Soutěž

O co hrajeme:
1 vstup na workshop, 1x sluchátka K-312P

Otázka: Ableton Live dokonce najde uplatnění i v divadle. Zvukoví inženýři totiž v programu Ableton Live nacházejí stále větší uplatnění při moderní divadelní produkciá. Které známé evropské divadlo používá Ableton Live?

Váš tip:
Большой теат (Moskva)
Burgtheater (Vídeň)
Teatr Wielki (Varšava)


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 14. 6. 2011

ableton

Nebude to ale jen o přednáškách; je zde vytvořen dostatek času a prostoru pro vaše otázky. Pokud se tedy chcete zúčastnit, neváhejte a připravte si klidně otázky předem. Na workshopu bude mimo hlavní přednáškový sál i meetpoint, tzv. konzultační místo, kde si budete moci v klidu nikým nerušeni rozebrat vaše problémy (rozuměj – s Abletonem, MIDI, software / hardware) s kvalifikovanými lektory. Pro účastníky kurzu je připravena speciální akční nabídka na produkty Ableton Live, kterou jinde nenajdete. K občerstvení vám bude po celou dobu na místě otevřena → kavárna Music City Clubu, která má v menu pestrou nabídku nápojů za příznivé ceny. Na závěr proběhne ale pouze pro ty, kteří budou mít zájem, certifikace v podobě složení závěrečné zkoušky. Úspěšní frekventanti pak obdrží poštou certifikát Ableton. Nebude chybět tombola o věcné ceny: praktická sluchátka, krabice (nikoliv od bot D. Ratha) se softwarem Ableton Live a jedno malé překvapení. Pro všechny účastníky jsou připraveny upomínkové předměty věnované Abletonem. Poplatek za celodenní workshop v předprodeji (platba předem na náš b.ú.) 990,-CZK; na místě v hotovosti pak činí 1490,-CZK.

www.deccart.cz

Dodal: Tobias Schenke, Deccart
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEAT WITH ABLETON

Sobota 16. 6. 2012
Vstup: 990 Kč / 1 490 Kč
Vystupují:
Sunakashi, Martin Jirsák, Boris Carloff, Michal Pekárek
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BEAT WITH ABLETON, 16.6. Music City
1 vstup na workshop, 1x sluchátka K-312P
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika