Freeride.cz Summer Night v sobotu v Roxy

Freeride.cz Summer Night v sobotu v Roxy

11. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro všechny z vás, kdo ať už aktivně nebo pasivně holdujete adrenalinovým sportům, připravuje internetový magazín Freeride.cz svůj vůbec první letní mejdan! Ať už jezdíte nebo se prostě jen vozíte na čemkoliv, určitě byste měli v sobotu 16. června dorazit do pražského klubu Roxy!
Freeride.cz, jakožto největší český online magazín zabývající se extrémními sporty, pro vás už několik let organizuje podzimní premiérové mejdany a akce na horách. Letos tu ale je novinka - letní párty. Zveme vás na akci, kde všichni zaručeně potkáte svoje známý z hor nebo pláží, společně před létem pokecáte, popijete, zatančíte... a my vám můžeme slíbit, že se budete celou noc skvěle bavit!

Klub pro vás bude otevřen od 21 hodin, takže se nalaďte pivkem na zahrádce a pak šup do Roxy. Symbolickým vstupným 70 Kč nejen že trochu podpoříte Freeride.cz partu, ale vysloužíte si i lístek do nabité tomboly, ve které budete moci později vyhrát parádní ceny od partnerů akce. V ceně vstupu je samozřejmě i tradiční Jägermeister Welcome Shot od krásných Jäger Chicks. Další lístky do tomboly si pak budete moci přikoupit ve Freeride.cz stánku přímo v klubu, kde za 50 Kč dostanete další dva lístky + dárkový balíček nadupaný samolepkami a dalšími dárečky od partnerů.

Na úvod programu vás svým setem nažhaví mladý a nadějný DJ N’Zym a poté přijde na řadu originální módní přehlídka v podání party Freshlabels.cz. Následovat bude premiéra zbrusu nového Freeride.cz videospotu, traileru na podzimní masakr v podobě Snowporning party tour a promítačka parádní 20minutové videokompilace Red Bull Video Highlights, ve které uvidíte nejnašláplejší záběry ze všech v úvodu jmenovaných sportů z uplynulého roku. Kolem jedné hodiny pak vyhlásíme tombolu a potom vás až do rána na parketu zaručeně udrží duo DJs Akvamen & Robot, kteří si to mimo jiné rozdají mezi sebou v atraktivním DJ Battlu.

Po celou dobu na vás budou na baru čekat akční ceny na drinky večera, v Samson BeerPong turnaji budete moci vyhrát parádní ceny a ještě se při tom skvěle bavit. Pro ty, kdo si budou chtít na chvíli odpočinout, bude připraven příjemný Vans Chill-Out, kam si můžete dojít pro Vans vafli zdarma (!), to vše za hudby by DJ F.D.P. aka Filip De Pina ze seskupení Miruf World. A ti z vás, kdo by chtěli podpořit ještě více, si mohou ve Freeride.cz stánku zakoupit třeba triko, mikču nebo alespoň placku.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREERIDE.CZ SUMMER NIGHT 2012

Sobota 16. 6. 2012
Vstup: 70 Kč
Vystupují:
DJ battle Robot vs. Akvamen, tombola o hafo cen Vans chill-out + DJ F.D.P.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika