Praktické info k Citadele s Paulem van Dykem

Praktické info k Citadele s Paulem van Dykem

24. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (952)
Ještě jednou přinášíme praktické info k příjezdu Paula van Dyka a akci Citadela, která se koná 29. 6. V tento večer bude také odtajněn koncept a vizuál další Citadely, která proběhne příští rok.
Již tento pátek 29. června se do brněnského Bobycentra vrací legendární Citadela, na které vystoupí Paul van Dyk. Celá akce ale nabídne kromě hlavního pódia také druhou techno stage, luxus a pohodlí brněnského Bobycentra, klimatizaci a zvýšenou obsluhu šaten v případě děště pro rychlejší odbavení.

Vlastníci vstupenek, výherci, akreditace

Majitelé vstupenek z předprodeje, stejně jako výherci soutěží a akreditovaní, budou vstupovat hlavním vchodem (3 koridory). Tam bude také probíhat prodej vstupenek na místě. Zadním vchodem (únikový východ) bude umožněn vstup pouze djům a produkci.

Brány Bobycentra se otevřou v 18:00 a úderem této hodiny začne hudební produkce hlavního pódia. Druhá stage začíná v 19:00, viz. lineup níže.

Doprava
Návštěvníci se do Bobycentra dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Nástupiště směr Řečkovice, výstup na zastávce Štefánikova, nebo autobusem č.67 z Hlavního nádraží, výstup na zástavce Sportovní. Adresa Bobycentra je Sportovní 2a, Brno.

Vstupenky a prodej na místě
Základní i VIP a VIP Deluxe vstupenky jsou stále v prodeji sítí Ticketportal, ale již v omezeném množství. Základní a VIP Deluxe budou k dostání také na pokladnách v den akce. Cena základní vstupenky na místě je 899 Kč (35 eur) , VIP Deluxe za 2499 Kč (100 eur), tato vstupenka zahrnuje neomezenou konzumaci alkoholických i nealkoholických nápojů, vlastní pohodlnou zónu, možnost opakovaného odcházení z Bobycentra a další výhody, viz. níže.

Vstupenky je možné zaplatit také v eurech, kde ovšem nebereme drobné (centy). Na eura se vrací v CZK.

Základní vstupenka - 35 eur
VIP Deluxe vstupenka – 100 eur

dyk

Kontrola pravosti vstupenek
Na akci budou instalovány speciální čtečky pro kontrolu pravosti vstupenek. Při zjištění falešné vstupenky nebudete vpuštěni na akci a bude zavolána Policie ČR.

Rozdělení zón VIP a VIP Deluxe

VIP Deluxe zóna
- se nachází na levé galerii (při pohledu na taneční parket)
- tato galerie má vlastní bary, na kterých mohou majitelé VIP Deluxe stripu (bude vyměněn na hlavním vstupu oproti vstupence) využít neomezenou konzumaci alkoholických i nealkoholických nápojů
- pro VIP Deluxe návštěvníky jsou k dispozici též soukromé toalety, které jsou umístěny vlevo za hlavní pokladnou. VIP Deluxe mohou také navštěvovat VIP toalety, které jsou umístěny vpravo za hlavní pokladnou
- opakované opouštění Bobycentra je pro VIP Deluxe povoleno
- VIP Deluxe může navštěvovat VIP galerii vpravo (při pohledu na taneční parket)
- z VIP Deluxe zóny je přísný zákaz vynášení nápojů

mapa

VIP zóna
- se nachází na pravé galerii (při pohledu na taneční parket)
- tato galerie má vlastní bary, na kterých mohou majitelé VIP stripu (bude vyměněn na hlavním vstupu oproti vstupence) neomezeně nakupovat nápoje
- pro VIP návštěvníky jsou k dispozici též soukromé toalety, které jsou umístěny vpravo za hlavní pokladnou.
- opakované opouštění Bobycentra je pro VIP zakázáno
- VIP nemohou navštěvovat VIP Deluxe galerii vlevo (při pohledu na taneční parket)
- z VIP zóny není zakázánou vynášení zakoupených nápojů

Speciální zóna pro všechny
- se nachází v poslední částí levé galerie VIP Deluxe (při pohledu na taneční parket)
- do této zóny mají přístup všichni návštěvníci, bez ohledu na druh vstupenky
- tato zóna také slouží pro kouření cigaret s vynikajícím zázemím

Šatny
Dostatečná kapacita bude zajištěna, šatny jsou umístěny ihned za hlavním vchodem.

Bary
V Bobycentru budou otevřeny všechny místní bary + budou postaveny extra Red Bull a Heineken bary. Na levém balkóně (z pohledu návštěvníka na pódium), bude postavena sekce VIP Deluxe, pro majitele vstupenek VIP Deluxe. Levá galerie je rozdělena na VIP Deluxe a zábavnou zónu pro všechny druhy vstupenek. Pravý balkón je určen pro vstupenky VIP, kde budou také postaveny speciální bary s kompletním sortimentem. Na Citadele také budou speciální bary s míchanými nápoji všeho druhu.

Sortiment
Heineken - pivo
Red Bull
Finlandia Vodka
Finlandia Cranberry
Finlandia Blackcurrant
Bacardi Superior
Bacardi Oakheart
El Jimador Blanco
El Jimador Reposado
Jack Daniel’s
Pepsi
Lipton Ice tea
Toma orange juice
Tonic
Mirinda
7UP
Goccia voda
Bary s michanými nápoji a další stánky

Technika Citadela
Na hlavním pódiu bude použita zvuková souprava L´Acoustic K1, druhé pódium L´Acoustic dV-DOSC.
Stage Paula van Dyka bude dále obsahovat velkoplošné LED panely, na kterých bude VJ sety prezentovat uskupení Cube Vision (znáte např. z Apokalypsy). Na hlavním pódiu budou také 3 plnobarevné lasery a speciální videoprojekce na dekoraci celé akce. Celá stage bude nasvícena jak světelným parkem Bobycentra, tak externím osvětlením.

Opuštění prostoru
Během akce nebude možnost opouštět prostor Bobycentrum. Po opuštění prostoru pozbývá vstupenka platnosti. Platí i pro akreditované.
Výjimku tvoří majitelé VIP Deluxe vstupenky, kteří mají neomezený pohyb.

Foto & video
Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na akci, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) mohou používat pouze lidé, kteří obdrželi speciální akreditaci. (Silné blesky fotoaparátů mohou oslnit účinkující, proto respektujte dané nařízení).

Osobní prohlídka, kontrola totožnosti
Každý návštěvník akce se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci, jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití a jídla.

Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze oproti občanskému průkazu. Bezpečí na akci zajišťuje profesionální společnost Čechymen.

Toalety
Bobycentrum nabízí dostatek nadstandartních toalet, které jsou k dispozici zdarma.

Úklidová četa
Na Citadele bude 8mi členná NON-STOP úklidová četa, která se bude starat o provozní nepořádek jako je úklid stolečků, toalet a okolí tanečního parketu. Prosíme i tak, o zásady slušného chování.

Propagace jiných akcí
Na Paul van Dykové Citadele budou propagovány pouze ty kulturní akce, které jsou předem schváleny pořadatelem. Jakékoliv vylepování akcí, nebo rozdávání letáků na jiné kulturní akce, kterou nejsou schváleny, budou odstraněny, a dotyční návštěvníci, kteří akci nedovoleně propagují, vykázáni z akce.

Kouření
Kouření je v Bobycentru povoleno, avšak doporučujeme navštívit speciální zónu na levé galerii!

Na akci budou dohlížet také pracovníci záchranné a požární služby

Prosíme také o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

Timetable

Heineken Main stage
18:00 - 20:00 Elio
20:00 - 21:30 Duncan Grey
21:30 - 23:00 Beatnut
23:00 - 01:00 Burian & Burian
01:00 - 04:00 Paul van Dyk
04:00 - 06:00 Lucca

Apokalypsa Mayan Code stage
19:00 - 20:00 Ecco Rox (DE)
20:00 - 21:00 Pedro
21:00 - 22:30 Upgrade
22:30 - 00:00 Nois
00:00 - 01:30 Spiriakos
01:30 - 03:00 Steen & The Keeper
03:00 - 04:30 Scorn
04:30 - 06:00 Cmeen

Afterparty
Po skončení Citadely dále pokračujeme v brněnském klubu Perpetuum, Rooseveltova 9, kde zahrají Javas, Upgrade, Skais či Phil Albedo. Vstupné je 50 CZK.

Přejeme příjemnou zábavu na Citadele, která se v čele s Paulem van Dykem vrací ve velké parádě do Bobycentra!

Další díl Citadely proběhne 22. 2. 2013 také v Bobycentru a předprodej začíná 16. června, exkluzivně v předprodejní síti Tickerportal. Zde budete moct zakoupit vstupenky již od 299,-!

www.citadela.info

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Pátek 29. 6. 2012
Vstup: do 8. 6. 699 Kč pak 799 Kč, VIP do 15. 6. 999 Kč, VIP DELUXE 2499,- /pouze 50 ks/
Vystupují:
Paul Van Dyk, Lucca, Burian & Burian LivePA, Misa Salacova, Beatnut, Elio, Steen & The Keeper, Scorn, Spiriakos, Nois, Upgrade, Cmeen
Další informace
952 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Mira
09. 04. 2014 | 12:04:59
+0 | -0

Zdravice

Tak to je fakt dobrej fór:-))))))
Skvělej line-up a neskutečná video-pozvánka!
Přesvědčilo mě to a teda jedu...

Marman
09. 04. 2014 | 08:55:25
+0 | -0

Zdravice

Zdravice jak kráva :-))))))))))))

facebook
31. 01. 2014 | 11:37:40
+0 | -0
Jako sorry, jeste vcera vecer tu bylo vlakno ktere tu dneska neni ... tak jestli ma promoter tak obrovske ego ze ma problem s nazorem vetsiny - at se na to rovnou vysere protoze z nej nic pozitivniho nekouka ... ostatne to jak tady vystupuji to je taky vrchol drzosti a arogance.
To ze vetsine lidi je to jedno jen vykresluje v jake spolecnosti v soucasnosti zijem.

Kdepak maj to vlakno s line upem Citadely 2015?
To je tak chudacky sralo ze si z nich nekdo dela prdel? A co vlastne realne delaj pro zlepseni podminek na ceske scene? Nic? Tak jim presne takovyhle reakce patri a ja sam budu iniciovat dalsi a dalsi podobne reakce dokud jim nedojde ze takhle proste ne.

Bud delam akci pro lidi nebo pro sebe a vlastni penezenku - a pokud neco nedelam pro lidi, pro ktere je takovy produkt primarnwe urceny - tak at se na to rovnou vyserou. Protoze tohle je prace jednak na hovno a druhak naprosto dokonala ukazka neschopnosti prijmout jakykoliv jiny nez vlastni nazor. Viz ten pocet smazanych vlaken zde.

A pokud jim tak vadi ta vlna kritky, no tak at neco zmeni... proboha, vzdyt tady snad ti kreteni cekaj chvalu za to hovno co predvadi, za tu aroganci s jakou tady vystupuji?

Za to si zaslouzi maximalne po tlame a lopatou na plocho pres drzku aby se konecne probrali do reality.
https://www.facebook.com/
30. 01. 2014 | 06:42:09
+0 | -0
Lidi to ze jste burani kteri si nechaj vymyt mozky oficialnim proudem inforaci a je vam jedno ze betsina z toho ani nakonec nebude pravda - tim jen dokazujete jak vlastne ubohy a zaburaneny jste i v soucasny dobe, kdy neni problem si jakoukoliv informaci kdekoliv dohledat ... spis mi prijde ze ti, kteri jeste nic nezazili se tu snazi vnucovat svuj nazor na nejaky mainstreamovy sracky ostatnim.

Co vas tahne na jmeno ktere je tu kazdej rok? Vase neschopnost zajit si na nej driv? Nebo vase neschopnost si zajet na poradnbou akci do zahranici aby jste konecne videli jak se delaj party, jak organizacni tym komunikuje s navstevnikama a dalsi ... pokud schvalujete to co se deje kolem soucasne Citadely nejste vy sami nic vic nez obycejny cesti vesnicky burani, kteri nejsou schopni pouzit vlastni mozek a pouzit vlastni usudek.

A to co vas sere nejvic je to ze vetsina lidi ma jinej nazor bez vy kteri jste nikdy nebyli na kaci mimo uzemi CR a chcete moralizovat ... vy jste teprve ti kteri jsou nejkomictejsi.

Nezapomente ze vetsina z nich je tam kde je ne diky kvalite sve produkce, hrani nebo jinym vecem s tim spojenym, ale predevsim diky PR .... ale to by nejdriv ty vase zakrnele mozecky musely byt schopny uznat i jiny nez vlastni nazor - coz drtiva vetsina cechu nikdy ani nedokazala.
Pro ne je jakakoliv i dobre mirena vytka jako kritika ktera se musi umlcovat - vsude kde je kritika, neni spolneno to co bylo naslibovano a jen debil to muze neustale a slepe podporovat.
roboton
28. 01. 2014 | 07:04:07
+0 | -0
vostuda a jeste mazou prispevky lidi na jejich fb page..ja uz dostal ban :D je mi blbe z tehle promoteru....

techno
28. 01. 2014 | 11:11:26
+0 | -0
Svojšice to jistí!
M
28. 01. 2014 | 07:47:31
+0 | -0
ajaja tady je možné všechno....

Melounek
28. 01. 2014 | 02:20:21
+0 | -0
lístky věnuji, chce se mi samotnému blejt!! tel: +420 725 91 91 91

Pepe
27. 01. 2014 | 09:30:08
+0 | -0

9.misto na Beatportu

Tak ja osobne znam cloveka z CR co byl chvili i prvni. A pritom sedi doma na zadku a nehraje nikde po svete... Skoda...

Dan
27. 01. 2014 | 05:52:44
+0 | -0

Mekki Martin :)

Proboha tak to je ještě větší průser než PVD - stačí mít bohatého fotra a zahrajete si kdekoliv! A Dalin nám asi v Brně vybuduje další bezduchý Magnetic, původní Citadelu tohle pohřbí už úplně, bravo! peníze jsou peníze :-(

lesba
25. 01. 2014 | 08:15:38
+0 | -0
Přesně tak. Salačová lesba potřebuje prachy! A tak jí vydělá diskotéka.
Lukáš
24. 01. 2014 | 08:54:34
+0 | -0
techno party se mění v disco trance aka prague

Libor
27. 12. 2013 | 08:17:19
+0 | -0
Mohli by konecne dojed lidi ze staje Minus v cele s Richiem Hawtinem.... mimo to proc nejsou zadne dj sety z Carla Coxe, sice prostor nic moc ale hudebni zazitek byl mimoradny....


Octopus
03. 12. 2013 | 03:59:57
+0 | -0

Pre organizátorov

Prosím Vás, doneste Jamesa Zabielu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to je děs
02. 12. 2013 | 11:19:17
+0 | -0
Tak oni ještě nedaj jména a už jsou lístky v předprodeji, takže vlastně ty lidi si kupujou zajíce v pytli, ty jo, tomu říkám podnikání!

.....
27. 10. 2013 | 07:08:15
+0 | -0
To by se mohla Apokalypsa vyprodat!!

Moderátor
21. 10. 2013 | 05:17:45
+0 | -0
měli jsme tam jen 2 fotografy
rajda
18. 10. 2013 | 12:36:03
+0 | -0
prosim dalsi fotoreporty???
fuj
14. 10. 2013 | 02:56:58
+0 | -0
Odporný prostor Ronda..
Frantisek Vintr
14. 10. 2013 | 02:14:05
+0 | -0

Hleda se Zena

Prosim o pomoc najiti jedne slecny ..... A kdyby ses nahodou ozvala sama budu rad... Ps... Dekuju predem.... Budte tak hodni a kdo zna at da echo....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4793133006572&set=a.12476025305 26.27601.1843323001&type=1&theater
Carl Cox Brno video
12. 10. 2013 | 08:01:57
+0 | -0
http://www.youtube.com/watch?v=Z1JiYNzyciw
Jiri
11. 10. 2013 | 11:34:53
+0 | -0

VIP za nakupni cenu 990,-

PRODANO! Jiz prosim nevolejte...

Tomáš
11. 10. 2013 | 11:27:33
+0 | -0

Prodám jeden lupen standard.

Prodám jeden lupen standard.cena 650,-Bohužel nemůžu na akci jít..osobní předání u arény.
Tel.739676688

Jan
11. 10. 2013 | 11:21:41
+0 | -0

Vip listek

shanim vip listek na dnes cena dohodou 732123460


Jiri
10. 10. 2013 | 12:12:41
+0 | -0

VIP za nakupni cenu 990,-

ver.bee@centrum.cz ci 724647293

Jiri
10. 10. 2013 | 12:06:48
+0 | -0

VIP za nakupni cenu 990,-

Prodam VIP listek za puvodni cenu 990,- Pri rychlem jednani sleva. Nemohu vyrazit :(

Jürgen
10. 10. 2013 | 08:59:24
+0 | -0

Lístek

Prodám lupen za 700,- Rakovník
Jurgen.swensson@gmail.com

Michael
09. 10. 2013 | 03:24:25
+0 | -0
Prodám lístek na Coxe, cena 590 Kč, spěchá. Tel. 722 673 594
Smazzak
08. 10. 2013 | 11:48:44
+0 | -0

Časový line-up

Zdraec všem,nevíte někdo náhodou přesný časový line-up? Sháním ho snad všude a nikde se nedá najít:-(

Mirdo je buh
08. 10. 2013 | 11:10:26
+0 | -0
Mirdo kolik ti je? 18?? Trpíš homofobií? Máš DEPRESE? Že nerozumíš tomu co je scéna?? Scéna není prašivé Roxy a Radost!!Již vůbec ne Trance a Trans..Magnetic a podobný.nesmysl!!!Scéna je třeba Nature one,Time-warp,TRESOR,...atd.....kde se paří na Techno v tisíci hlavém davu...a né na gay klubové úrovni...tak lup prášek na hlavu a přemýšlej co je scéna..v globálu...Praha je sockov!!!!
Zobrazit další komentáře   >>
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika