Evanescence vystoupí v neděli poprvé v Praze

Evanescence vystoupí v neděli poprvé v Praze

13. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
„Přestože už to plánuju opravdu dlouho, v Praze jsem nikdy dříve nebyla, ani s kapelou ani sama. O to víc se na nedělní koncert těším“ netají své nadšení zpěvačka Amy Lee z Evanescence, jejichž český koncertní debut se odehraje tuto neděli 17. 6. v Incheba Areně.
„Připravili jsme si vyvážený mix starších skladeb a písní z loňské eponymní desky“ přibližuje Lee program pražského koncertu. Ať už sestavování setlistu či výběr skladeb na nové album je pro Evanescence prý obzvlášť náročným „procesem“. „Kolikrát napíšu písničku, vymyslíme k ní nástroje a staneme se jí úplně posedlí. Pořád jí hrajeme, třeba týden na ní intenzivně pracujeme a věříme, že to jednoznačně bude první singl z nové desky. Pak ale napíšeme další a zjistíme, že je ještě lepší, a tu předchozí musíme občas zapomenout. Nevím, jestli je to normální, ale my naše písně milujeme víc než kdokoliv jiný.“ dodává s úsměvem Lee.

Nedělní koncert Evanescence zahájí ve 20.00 hostující tuzemská skupina Dying Passion, hlavní hvězda večera opanuje pódium krátce po deváté hodině. Vstupenky za 695 korun jsou k dostání exkluzivně v distribuční síti Eventim a prodejnách Bontonland.

Více na www.eventim.cz/evanescence

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EVANESCENCE

Neděle 17. 6. 2012
Vstup: 695 Kč
Vystupují:
Evanescence
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika