Roxy slaví 20 let a chystá týden oslav

Roxy slaví 20 let a chystá týden oslav

20. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos je tomu přesně dvacet let, co se zdevastované prvorepublikové kino proměnilo díky Linhartově nadaci v jeden z nejvýznamnějších pražských klubů a započala se psát nová historie prostoru, který se pro mnohé stal legendou.
Dvacet let parties a koncertů špičkových domácích i zahraničních jmen. Dvacet let ve znamení kultury a umění. Pro člověka věk bujarého mládí, pro klub úctyhodný milník. V týdnu od 15. do 21. října dojde v prostorách ROXY a NoD k oslavám obojího. Bude to týden plný parties, koncertů, výstav, divadla a performancí. Týden, kdy každému bude (znovu) krásných dvacet. Týden BE TWENTY!

Tak jako se v ROXY i NoD během jejich existence představila celá škála stylově i žánrově různorodých hudebníků, DJů, producentů, umělců či herců, nabídne i BE TWENTY každý den z týdne jiné barvy, nálady a podoby tuzemské i zahraniční kultury.

V klubu ROXY bude samozřejmě hrát na obou pódiích především hudba. Zastoupena bude jak scéna domácí, tak zahraniční, přičemž návštěvníci se mohou těšit nejen na dobře známá jména, ale i na nové tváře, které se v ROXY dosud nepředstavily. V rámci týdne BE TWENTY budou v ROXY navíc k vidění také různá umělecká díla a instalace.

Prostory NoD, kam bude po celý týden BE TWENTY vstup ZDARMA, pak budou patřit divadlu, vernisážím, zajímavých výstav, kabaretu, multimédiím, koncertům a na závěr celého týdne se chystá legendární večírek NoD.

A to není zdaleka vše! V rámci týdne oslav 20. výročí budou v prostorách ROXY / NoD probíhat také různé workshopy a kromě klubu ROXY, divadla, galerie a kavárny NoD bude do programu BE TWENTY zahrnut také Komunikační prostor Školská 28, jehož zřizovatelem je stejně jako v případě ROXY a NoD Linhartova nadace.

"ROXY slaví dvacetiny a mme napadá, kolik osudů se zde za těch dvacet let spojilo. Tisíce, možná desetitisíce. ROXY je prostě důležité místo pro všechny, kteří hledají přátelství a svobodu. ROXY to nikdy neměla jednoduché, ale dvacet let rozdává radost a zprostředkovává silné zážitky dnes již generaci dětí svých zakladatelů. Oslavme proto společně tento důležitý milník v životě klubu i člověka a přejme ROXY úspěch a dlouhověkost," říká k BE TWENTY manager klubu Jaroslav Stanko.

Další informace týkající se vystupujících interpretů a vystavujících umělců budou zveřejňovány průběžně během následujících týdnů. Jednodenní i celotýdenní vstupenky na týden oslav BE TWENTY budou uvolněny do prodeje v srpnu 2012.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika