Další pokračování akce Smash v Crossu

Další pokračování akce Smash v Crossu

03. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hlavní stage se ponese ve znamení živých kapel a projektů, na které vystoupí i slovenšťí Pudink Pani Elvisovej. Pro sobotu 8.4. doporučujeme Cross klub.
Promo: Hlavní stage se ponese ve znamení živých kapel a projektů. Ze slovenských Košic dorazí nahoru-se-deroucí Pudink Pani Elvisovej, kteří předvedou, jak by dnes mohl vypadat český a slovenský (techno-indie-)pop, kdyby nám tu pěknou řádku let nevládli Michal David s Karlem Gottem. Jednu z dalších forem elektronického diska předvede na dětské klávesy Casio dívčí duo My Name Is Ann. Fúzi electra, ebm a techna chystá ve složení živé bicí, zpěv a laptop novomanželské duo Laura Level & Rodent. Představí nástřel skladeb z chystaného alba. Jam živých nástrojů a djů slibují London Underground Crew, kteří zascratchují do hudebně odlišných vod uk garage, dubstepu a grime za notné podpory djembe, mc a brumly. Celou akci uvede liberecký dj Quassar, který se hlásí ke stylu gothenburg electro. No uvidíte sami, co všechno může taky být electro!

Red Bull Music Academy Warm Up: Malá stage bude bude prezentovat bývalé účastníky workshopu z Česke republiky. Za pár dní (14. dubna) se otevírá přihlašovací fáze na letošní Red Bull Music Academy, která se bude konat v říjnu v australském Melbourne. Čas na vyplnění a zaslání přihlášky máte čas až do 3. června. Proč se vyplatí přihlásit, se můžete zeptat přímo na místě těch, kteří si workshop zažili na vlastní kůži. VJské kouzlení z foto- a videoarchívů českých „akademiků“ bude dokreslovat jejich sety. V Jihoafrické republice byl svou dávku energie načerpat stále světovější Juanita Juarez aka Brooklyn, Irský nádech získali v Dublinu Diome a Tall, a konečně největší zelenáč, loňský přírůstek ze Seattlu – Nailer, který vystoupí pod hlavičkou Machine Funck spolu s Abuem.

Když psychoaktívní úlet, tak se vším všudy! Naši specialisté v oboru A.L.C. vyvinuli pro tyto účely zcela unikátní a exkluzivní SMASH drink, který bude k mání za cenu rovněž fakt exclusiv! Nestačí? Okey, přihodíme soutěž o porci muziky & drinků.

Hlavní Stage
Pudink Pani Elvisovej, My Name Is Ann, Rodent & Laura Level, London Underground Crew, Quassar

Red Bull Music Academy Warm Up
Juanita Juarez, Diome, Tall, MachineFunck (Nailer/Abu)

Start: 21:00, Vstup: 50 Kč

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika