FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Povaleč 2012

Festival Povaleč 2012
02. 07. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Na začátku srpna 2012 se v podhůří Doupovských hor již posedmé uskuteční festival Povaleč. Ten se stal už nedílnou součástí letní české festivalové scény. Svou oblibu si festival Povaleč našel díky svému tradičně bohatému a různorodému programu, který se vymyká obvyklému mainstreamovému standardu.
Stěžejní význam si zachovává hudební program, který se odehrává hned na třech podiích. Na hlavní stagei vystoupí významná jména napříč žánry. V první řadě je nutno zmínit českou undergroundovou legendu Plastic People of the Universe, či znovuzrozenou legendu 90. let české rockové scény Vltavu. Dále je doplní kapely jako The Tchendos, brněnské raperky Čokovoko, Unifiction, U-Prag, či Bonus se svým triem, jenž jsou výraznými zástupci stylů, které hýbou současnou scénou. Nesmíme však zapomenout i na ty, kteří u nás vystupují již pravidelně – především na pornofolkaře Záviše nebo ska legendu Basta Fidel.

Na druhé scéně českou djskou elitu podpoří rumunský DJ Mesmer spolu s bulharským Line if Sight. Českou republiku budou reprezentovat DJs jako například Breakbeat.cz, Lazytempo, Tchendos DJs, Volnej Průběh, DNB Fever, Honey, Abu, Ans, Baltazar a mnoho dalších.
Na třetí scéně vedle množství kapel vystoupí i různá divadelní uskupení a další umělci.
Nesmíme však zapomenout, že Povaleč opravdu není jen o hudbě. V areálu Valečského zámku a přilehlé zahrady se můžete opět těšit na výstavu, projekce, přednášky, či divadla a performance. Program také doplní bohatý chillout-herní koutek a množství sportovních vyžití.
Nejlepší na to všem je opět dobrovolné vstupné. To znamená, že každý návštěvník přispěje libovolnou nenulovou částkou. Každý platící tak dostane dle výše svého příspěvku bonus formou děkovných drinků na našich bohatě zásobených barech.

Podpořit Povaleč lze letos poprvé i formou koupě dobrovolného vstupu v předprodeji. Při koupi tohoto lístku ve výši 500 korun zaplatí nejen vstup, ale dostane i unikátní děkovné tričko a bude se souhlasem prezentován jako správný Povaleč.

www.povalec.cz

Dodal: Barbora Miková, o.s. Povaleč
POVALEČ

POVALEČ

Pátek 3. 8. 2012 až Neděle 5. 8. 2012
dobrovolné
Vystupují:
PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE VLTAVA ČOKOVOKO TCHENDOS LONGITAL (sk) UNIFICTION Mr. COCOMAN & SOLID VIBES GARGAMEL & LASTIKOR feat. MC DYNAMIC (fr) BASTA FIDEL BONUS aka MARTIN TVRDÝ TRIO HENTAI CORPORATION SIXIN ZÁVIŠ U-PRAG ORCHESTRA HI-FI FRU FRU KIKINA B NANO BOMBS FROM HEAVEN MODEL BAZAAR VLOŽTE KOČKU SIMPLE MUFFIN TING VOBEZDUD DELFÍNI JET8 DEAD POPE’S COMPANY PŮLNOČNÍ MARIE SEDM ZBYTEČNÝCH AT EYE LEVEL SHE’S THE KATIE TOTÁL VOKÁL SKETA SYN ODEČET PLYNU ADOLPHO NOD NOD MUTANTI HLEDAJ VÝCHODISKO CHUŤ NO MANY WHISPERING OF SOUL DJS MESMER (RO) LINE OF SIGHT (BG) BREAKBEAT.CZ (SAKU, ADELIGHT, BRADA) TCHENDOS DJS LAZY TEMPO VOLNEJ PRŮBĚH DNB FEVER HONEY MESSBROTHERS ANS ABU BALTAZAR INSIDE KRU DJS GOLDSTAR MIM KICK IT FOOL CURFEW MILTRON KINETIX LOPIK MELOFOBIA DAMN
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |