Nový festival - LET ME OPEN

Nový festival - LET ME OPEN

03. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klubová noc Bassnight, která se koná pravidelně každý měsíc v klubu E-xit2 v Kobeřicích u Opavy, se spojila s novým festivalem LET ME OPEN a tím vznikla možnost okusit 17.6. první ročník tohoto festivalu.
Festival se bude konat v malebném prostředí prostoru Strážnice v Suchých Lazcích u Opavy, kde budete obklopeni skalami a do Vašich uší se bude linout směsice elektronické hudby, která svým pojetím předních djs navodí tu správnou letní atmosféru nefalšovaného Open airu. Představí se 16 producentů a djs z Japonska, Anglie, Slovenska, Německa a ČR a stejně tak jako je Bassnight známý díky své uvolněné atmosféře a různorodostí hudebních stylů, ani tento festival nebude výjimkou.

Ti kteří holdují kvalitnímu technu určitě ocení vystoupení zkušených japonských technosamurajů TAKAAKI ITOHa a GO HIYAMA, které na hlavní stagei doplní další zahraniční posily BRIANA SANHAJI /de/, KWACZO /beatbutchery.co.uk/ a SANCHEZ /sk/. Ani domácí djs však nebudou chtít zůstat pozadu a tak se už teď těšíme co si pro nás připraví SPYRO, ROMAN HYDE, MINDHOLE (live) beatbutchery.co.uk, WEIN, COUD + BALUU. Svým svižným progressive soundem Vás rozjede BBMIKE, který již dlouhou dobu předvádí, že to s lidmi na parketu umí, stejně tak dobře jako ve studiu. Milovníky minimalu určitě svou tvorbou potěší UNCLEAN a jako jeden z mála djs tohoto stylu - techbreakz, přijede z UK podpořit dj FADERFADER, který u nás byl již minulý rok a dokázal, že lámané tempo dokáže taky pěkně rozpálit. Jako třešnička na dortu bude jistě vystoupení pražského projektu FACE2FACE, kde se v příjemné kombinaci prolínají hudební nástroje, umění dje a zpěv. Lehněte si na deku, udělejte si pohodlí, na nic nemyslete, dejte si výborný drink v jednom ze tří barů a festival může začít. Hudba je tady pro Vás. Festival začne 17.6. ve 13:00 hodin odpoledne a vše to spustí svým downtempovým setem dj CLICK JOE. Line up pak bude postupně zrychlovat až do 06:00 hodin ráno následujícího dne.

Ceny na barech budou příjemně nízké a kdyby Vás přepadl hlad, můžete si vybrat třeba jednu z grilovaných dobrot, které pro vás budou připravené. Po celou dobu festivalu Vás budou obsluhovat čtyři krásné čertice od firmy RED EVIL, které budou prezentovat stejnojmenný energy drink. Celé vystoupení bude doplněno dvojitou laser show, dekoracemi a samozřejmě silným a čistým zvukem. Cena vstupenky v předprodeji je 199 - 225 Kč, na místě pak 280 Kč. Počet míst na festival je omezen, proto doporučujeme koupit si již lístky v předprodeji.

let me open

www.letmeopen.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika