FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme Come in open air

Představujeme Come in open air
29. 07. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (3)
(Promotion) Přinášíme vám základní informace k prvnímu dílu tanečního open airu Come In, který proběhne již 4. srpna na letišti v Hradci Králové. Vše se odehraje v prostoru před hlavními hangáry v nově opraveném objektu s fungujícím barem a možností ubytování.
Samozřejmostí je plný bar v budově a menší venku přímo u posezení, které je částečně pod střechou. K pití patří i jídlo, a proto kdo by měl hlad, bude si moci zakoupit grilované dobroty. Nemusíte se bát obávaných toalet TOI TOI - uvnitř se nachází nefalšované sociální zázemí. Jedno malé překvapení na vás bude čekat ve formě dvou zábavných disciplín, připravené kamarádem organizujícím různé firemní adrenalinové soutěže k utužení teamového ducha. Nutno podotknout, že akci bude předcházet warm up a zakončovat afterparty v klubu Station bar v centru HK.

Nyní si stručně představíme na koho se můžete těšit. Největším úlovkem pro tento večer je dnes již legendární dj Kaisersoze. Tento opravdový veterán, kterého si všichni pamatujeme zejména z moravských akcí typu Orion Hall, a původně zarytý technař se nám představí již v trochu pokročilejším světle, kdy od něho můžeme čekat kvalitní muziku od techna přes minimal až po house. Bude to jeho premiéra a my máme tu čest, že pop všech akcích, na kterých kdy hrál nyní zavítá mezi nás a předvede nám svůj um. Druhým velikým lákadlem je dvojice za Slovenska, říkají si AFRO gramm a YaCUBE. Proti mazákovi z Moravy sice začínají hrát později, zhruba v letech 2006 a 2007, ale o to modernější přístup můžeme očekávat. Jejich záběr sahá od deepu přes tech-house a minimal až ke klidnějšímu melodičtějšímu technu. Proto přesně zapadají do našeho konceptu a určitě nikoho svým výkonem zajisté nezklamou.

kaisersoze

Pro velký úspěch jsme podruhé pozvali i dj jménem Deivis. Tento profík má perfektně naskillenou techniku mixu a jeho hraní se podobá práci hodináře. Po tom jak nám zahrál ve Station baru jsme si nemohli odpustit pozváni na tento speciální letní díl. Deivis si zahraje také i na aftetru. Dalším velice zajímavým umělcem je západočeský dj Da Moon. Tento se kolem hudby motal už od mala a možná proto se stala hudba jeho životní cestou. Zajímavostí je, že ačkoli hrál i z CD playerů a různých mašinek nyní se vrací zpět k začátkům a bude hrát z klasických gramofonů! Můžeme očekávat melodický sound s harmonickými mixy a pestrým výběrem tracků. Poslední přespolní dvojicí jsou djs Ala a Jazzquick, kteří se nám představí v projektu Teleport. Jelikož u nás zahrají již poněkolikáté není třeba se rozepisovat o jejich hraní, každopádně je zaručena prvotřídní kvalita a skvělá zábava. Seznam uzavírají pardubický The Cirkus a místní dj Kokino. I tito pánové nám předvedou v tom nejlepším světle a ukážou, co v nich je.

Od jedenácti hodin začíná v centru Hradce oficiální afterparty, kde nám navíc zahrají skvělí djs Nois s Upgradem. I tito maséři se k nám podívají už podruhé, takže jen dodám to, že dorazí už odpoledne na letiště a že se na Vás všechny moc těší. Plejádu jmen uzavírá rezident a spolupořadatel akce hradecký dj Segment - kdo byl ještě neměl dost - toho Segment zajisté uspokojí.

Pro všechny zájemce bude na letišti čekat domluvené "taxi" pouze pro návštěvníky Come In, které bude zajišťovat rozvoz za velice příznivé ceny.

Facebook

Dodal: Vladimír Špáta
COME IN OPEN AIR

COME IN OPEN AIR

Sobota 4. 8. 2012
100 Kč
Vystupují:
Kaisersoze, Da Moon, Cole, Afro gramm, Deivis, Teleport, Nois, Upgrade, Thecirkus, Segment, Kokino
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
bože,bože sterilizace | 03. 08. 2012 | 06:59:48
Jasně Tomorrowland východu!!!
Martin | 30. 07. 2012 | 01:11:48
Tahle akce je srdcem a hudební povahou větší, než mnoho dalších v Čr :-)
paranoia | 30. 07. 2012 | 04:21:51
Nejsu prachy????Na větší akci:-)))
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |