FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

BassDaCastle je zpět

BassDaCastle je zpět
11. 07. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Zámecký open-air BassDaCastle vol.7 hlásí po jednoročníkové pauze velký návrat opět se 4 pódii a opět v duchu motta festivalu: Párty, kde si každý najde to svoje! Návštěvníci se mohou poslední prádninový pátek 31. 8. těšit v Hustopečích nad Bečvou na dosud nejkvalitnější účinkující za celou historii festivalu.
Programu vévodí bezpochyby zástupce celosvětové špičky drum'n'bassu DJ Aphrodite z Anglie, který stál v 90. letech u zrodu tohoto populárního žánru, dodnes se svým mixingem objíždí doslova celý svět a také se mu jako jednomu z mála podařilo svou popularitou překročit okruh fanoušků stylu, který je hlavním tahákem celého festivalu. Ne náhodou Aphrodite z hustopečského zámku míří na další štaci rovnou do španělské Barcelony. Hlavní hvězdu doprovodí na nádvoří renesančního zámku šikovný slovenský L Plus a také rozjuchaná manželská dvojka z Polska One Way, jedno zajímavé jméno pak pořadatelé zatím tají jako překvapení. Na nádvoří nebude chybět nabušená světelná výbava, která opět na zámeckých stěnách a arkádách rozvine dosud neviděné ornamenty, stejně jako tradiční velkoplošná projekce na 2 plátna v podání VJů Čerta a Káči.

Také v hudebním stanu na zámecké louce se objeví legenda tentokrát pro změnu tuzemská, nestor house music DJ Tráva. Sekundovat budou Callboy a především housový projekt Developing Artists, kdy si posluchači užijí kromě deejaye také živého doprovodu zpěvačky, baskytary a trumpety.

Organizátoři si letos dali záležet také na výběru živých kapel pro podium přímo u budovy zámku: Populární gang z ValMezu Elektrick Mann splní konečně sen mnoha místních a zahraje poprvé přímo v Hustopečích, ovšem i ostatní kapely zde budou mít premiéru. Černým koněm bude určitě prešovské bigbítové trio Chiki Liki Tu-a, které není v Česku moc známé, přitom kapela objíždí velké festivaly včetně zápdoevropských už bezmála 15 let a nabídne skvěle poskládaný mix pavlíčkovských riffů, punkové rytmiky a humorných textů svébytného hlasového projevu zpěváka Maťa Višňovského. Tanečním vyvrcholením pak bude etnodancový večírek s ostravskou šestičlennou partičkou Evolution Dejavu, s níž se okamžitě ocitnete uprostřed šamanských rytmů, orientálních perkusí, samplů a nápěvů, především ovšem budete zaplaveni návalem taneční energie, kterou tahle kapela rozdává jako málokdo. Pro nemalou skupinu vyznavačů pravé poctivé venkovské diskotéky je pak v parku přichystáno tradiční čtvrté podium.

Letos poprvé nabízí pořadatelé výhodný nákup vstupenek za 200,- Kč na 6 předprodejních místech, jejichž seznam najdou, stejně jako další důležité informace, fotky a videa na webu akce http://www.bassdacastle.com, utěšeně se také rozrůstá skupina fanoušků na Facebooku, kde je založen event akce na odkazu:
http://www.facebook.com/events/224212354367049/.


Dodal: František Kopecký, BassDaCastle
BASSDACASTLE

BASSDACASTLE

Pátek 31. 8. 2012
200 Kč / 250 Kč
Vystupují:
APHRODITE (UK), ELEKTRICK MANN, D.U.Bmusic, Tráva, Chiki Liki Tu-a, One way, L plus a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |