Darren Emerson vystoupí na House Elements

Darren Emerson vystoupí na House Elements

24. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jméno Darren Emerson je neodmyslitelně spojeno nejen s nesmrtelným hitem Born Slippy, který vyšel v roce 1996 kultovní kapele Underworld. Bývalý člen legendární formace vystoupí na zářijovém dílu klubovky House Elements v Roxy.
Darren Emerson má za svou 17ti letou djskou kariéru mnoho zkušeností, vystřídal několik hudebních stylů, spolupracoval se světovou hudební špičkou, namixoval několik prestižních kompilací Global Underground, vede vlastní label, atd. Jistě vás tak napadne nejeden zvídavý dotaz, který byste mu chtěli položit.

Osobní setkání bohužel zajistit nemůžeme, a tak alespoň z vašich vybraných dotazů připravíme s Darrenem exkluzivní rozhovor! Své dotazy posílejte do 3.8. na adresu news@progressivesession.net. Ty nejzajímavější zahrneme do připravovaného rozhovoru, a navíc vylosujeme z došlých dotazů 2 výherce, z nichž každý získá 1 volný vstup na párty House Elements, která proběhne 8.9. v Roxy. Pro inspiraci při vymýšlení otázek si poslechněte třeba originál nesmrtelného hitu „Born Slippy“, který má téměř 10 milionů zhlédnutí!



Kromě Darrena Emersona na párty vystoupí také rezidentní djs Tazz, Biodan a Slater. Již brzy se také těšte na další info o předprodejích, dalších soutěžích, atd. Pro aktuální informace sledujte dění na Facebookové stránce akce: http://www.facebook.com/events/443354912362265/

Vstupenky na House Elements budou již brzy v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Ticketsream za luxusní cenu 150 czk + poplatky, na místě pak budou stát 200 czk.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS

Sobota 8. 9. 2012
Vstup: 150 Kč / 200 Kč
Vystupují:
Darren Emerson (Detone/Underwater, UK) , Biodan, Slater, Tazz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika