Sraz fanoušků pořadu Partička již zítra

Sraz fanoušků pořadu Partička již zítra

26. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Historicky první sraz fanoušků pořadu Partička proběhne už tuto sobotu 28. 7. 2012 v Amfiteátru na Konopišti. 6 000 diváků se může těšit na Michala Suchánka, Richarda Genzera, Ondřeje Sokola a Igora Chmelu, kteří budou nejen hrát na hlavním pódiu, ale postaví se před své příznivce „naostro“ v rámci improvizací ve velkém stanu.
Nebude chybět autogramiáda a především souboj s jejich slovenskými kolegy, kteří přijedou v plné sestavě. Na adresu Partičky.sk dodává Ondřej Sokol: „Se slovenskou Partičkou jsme už jednou vystupovali v divadle a byla to ohromná zábava, takže já se těším. Taky proto, že Ďuri Kemka mě daboval v seriálu Útěk do Budína. A já jsem připravenej, že ho utluču svojí brilantní slovenštinou, abych dokázal, že jsem byl dabovanej neprávem. A když už se tam nemluvím sám, aby mi Ďuri musel aspoň vrátit ty peníze za ty postsynchrony, co tehdy dostal. Pokud vyhraju, každý divák, který dokáže přeložit a bezchybně slovensky říct větu: Cítím sa ako ťava, našiel som na šnurkach cencůľ a v ňom lienku, dostane jednu vodu zdarma na můj účet.“

K dobré atmosféře celého dne přispějí i kapely Děda Mládek Illegal Band, Hamleti, Slušní chlapci nebo ABBA WORLD REVIVAL.

Z bohaté nabídky programu můžeme pozvat na finále Funmánie, na jehož závěru čeká návštěvníky velké překvapení.

Tradiční humor hlavních protagonistů nezapřou ani medvědi, se kterými bude možnost se během odpoledne fotit a bohatý sortiment upomínkových předmětů typu „pravý pamětní vzduch z Konopiště v konzervě“.

Areál Amfiteátru bude otevřený od 14.00 hod. Program začne v 15.30 hod.

Všechny potřebné informace najdete na www.partickanavzduchu.cz.

Dodal: Katka Dědková
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika