Rozvod Liebinga a Picotta?

Rozvod Liebinga a Picotta?

07. 04. 2006  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Po dvouleté spolupráci německé techno hvězdy Chrise Liebinga s Maurem Picottem dochází k ukončení společného projektu “Meganite” v clubu Privilege. Chris k tomu říká: “Je legrační, jak novináři ze všeho chtějí udělat nějakou velkou kachnu, o nic přece nejde, po dvou letech mám teď vlastní projekt a naše přátelství s Maurem je neustále skvělé!”
Liebingův nový projekt se bude jmenovat “SpinClub” a spolupodílet se na něm budou rezidenti Nick AC (Robots NYC, USA), Benny Rodriguez (Rotterdam, Holland) a Angel Costa. Dále překvapiví hosté jako například Speedy J.

Ty dva roky jsem si s Maurem moc užil a naše noc byla velmi úspěšná, ale je na čase se posunout trochu kupředu. Mauro na to reagoval velmi pozitivně. Jeho “Meganite” bude nyní fungovat společně s Mistress Barbarou a Marco Carolou a jsem si jistý, že to bude stejně dobré jako loni.

chris liebing

A jak změnila sláva Chrise Liebinga? Prý ne moc, většinu peněz co vydělá zase investuje zpět do svého studia a po Ibize jezdí v sice bezpečném, ale starém Jeepu. Maurův superrychlý závodní člun se mu sice líbí, ale stačí mu se jen občas projet. Jak sám říká: “Není času nazbyt mám spoustu práce a léto je za dveřmi.”

SpinClub začíná 11. června v sobotu a bude se odehrávat v druhé místnosti v Privilege, kam se vejde asi 900 lidí.

“Určitě to nebude o tom nacpat do jedné noci 5 superstar djs, aby každý odehrál 1 hodinu, spíše to bude o dobré náladě a energii.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika