Fcuk: Život je jeden velkej vtip

Fcuk: Život je jeden velkej vtip

12. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Od září se party La Résistance zaměří především na francouzské headlinery a větší důraz bude kladen na styly electro a electro-house. Poslední změnou v konceptu je také nový rezident akce dj Fcuk, s nímž vám přinášíme následující rozhovor.
FCUK:

Jsi novým rezidentem La Résistance. Jak na tebe koncept působí a co se ti na něm líbí, že jsi rezidenturu přijal?

Můžu ten koncept vůbec teď ještě hanit, když už jsem tu rezidenturu přijal? :-)) V každém případě není důvod. Líbí se mi na tom samozřejmě spojení s Franciíí, potažmo s francouzskými djs, což jsou prostě výborní hudebníci a celosvětově to dokazují na nejedné akci. Jsem moc rád, že jsem novou součástí La Résistance konceptu a že budu hrát po boku výborných djs, kteří mají Tousteru rozhodně co ukázat. Djing má být podle mě totiž show.

Co plánuješ přinést party nového?

Přesně to, co si myslím, že by měl každý dj přinést každé párty. Spousty energie, která ze mě při hraní prostě cáká. Když to smícháme s trochou toho pohybu, nějakej ten rychlej mix, aby se člověk nenudil, u toho rozhodíme ručičkama, tak máme slušnej mejdan!

fcuk

Proč myslíš, že byla rezidentura přenechána zrovna tobě?

Že by organizátor party zpozoroval nějaký moje kvality při závěrečném setu stage na Open Air Festivalu? (smích)

Máš nějaký velký DJský vzor?
Celoživotně je to Fatboy Slim. Dlouhodobě je to Kissy Sell Out z BBC Radio1. A novodobě? Benji Boko!!! To se snad ani nedá popsat. Ukázal mi naprosto novej způsob mixingu, který dělá s davem neskutečný věci. Můj bože! Benji Boko!!!

Nejvtipnější vzpomínka z party?
Celej život je jeden velkej vtip, kterej bychom neměli brát nijak vážně, takže pojďme se spolu smát a usmívat. Řetězovou reakcí musíme docílit neuvěřitelných věcí! Keep smiling!




DUCH ELEKTROPUMP:


Jak se Ti vlastně žije v České Republice?
Žije se mi tady moc dobře. Praha je úžasný město, kde se střetává spousta odlišných kultur, takže je tu pořád co poznávat. Mimojiné tu žijí i mí francouzští přátelé Djs. Celkově se tu setkávám se samými zajímavými lidmi, hlavně od té doby, co pracuji v Yes klubu. Také si moc rád pochutnávám na českém jídle.

Jaké hlavní rozdíly vnímáš mezi Francií a Českou Republikou?
Život tady je dost pohodovej, oproti semtam stresujícímu a předraženýmu životu ve Francii. Cítím se tu více svobodný. Jediné, co bych si snad dovolil vytknout, je nedostatek sluníčka. Jo, a rozdíl se dokonce projevuje v mým DJ jménu, což tady v Čechách nabralo zcela novej smysl - zkrátka se ze mě stal duch!

duch

Můžeš nám povědět, jakými všemi styly jsi již krmil partypublikum?
Svý publikum sem už nakrmil všelijakými styly. Počínaje acid technem, drum'n'bass, přes breakbeat po elektro, bassline, techno a tech house.

Chystáš pro La Résistance něco speciálního?
Mám v úmyslu Vás pohostit nějakým tím elektro, bassline a techno stylem. Tyto ingredience smíchám dohromady a vykouzlím chutnou specialitku jen pro Vaše smysly.

Rád hraješ skoro nahý, je to tak?
(Smích) Občas se stane, že tak nějak odhodím svršek... Moje profese mě zkrátka nenechá chladným!

Facebook událost

Dodal: Karel Pražák alias Monty
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LA RÉSISTANCE

Pátek 14. 9. 2012
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
Simon Pereez, David Formi, Fcuk, Duch Elektropump (FR), Beastie Bass (Elite & Adlet)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika