Deniz Koyu na Wonderland Marine

Deniz Koyu na Wonderland Marine

17. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pravidelná rezidentní noc předního domácího dje a producenta Michala Poliaka – Wonderland, přivítá v pátek 12. října v pražském SaSaZu speciální hosty. Těmi budou německá hvězda Deniz Koyu, Holanďan Daniel Sanchez - oba dva vystoupili na letošní Sensation, a to nejen v pražské O2 areně, ale i dalších zemích – rezident klubu Papaya dj Mario, a půvabná djka Lady A.
Jak již název podzimního Wonderlandu „Marine“ napovídá, i tentokrát se můžeme těšit na nezapomenutelnou klubovou noc plnou té nejlepší house music, ale také na krásné námořnice a námořníky, tematické dekorace a videoprojekce, speciální efekty a spoustu překvapení, ale hlavně unikátní atmosféru, díky níž se Wonderland během tří let stal špičkou mezi klubovými koncepty, a letos poprvé s úspěchem navštívil i legendární klub Papaya na chorvatském ostrově Pag.

Pozor, pro všechny odvážné slečny, které si vezmou na akci plavky, bude připravena na tanečním parketu velká vířivá vana od našeho partnera – společnosti Albixon – kde si budete moci v průběhu večera relaxovat se sklenkou Moët & Chandon zdarma.

www.wonderland-night.cz

Dodal: Management Michal Poliak
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WONDERLAND „MARINE“

Pátek 12. 10. 2012
Vstup: 249 Kč předprodej, 399 na místě, 990 VIP
Vystupují:
Deniz Koyu, Daniel Sanchez, Michal Poliak, Mario, Lady A
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika