Kdo vystoupí s Gregorem Tresherem?

Kdo vystoupí s Gregorem Tresherem?

26. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Orbith vs Subgate ve společné premiéře, Enrico, Kluba, Michael J, Marty Fish a spousta dalších budou supportujícími djs Gregoru Tresherovi 12. 10. v pražském Yes klubu.
Další vystoupení jednoho z nejžádanějších německých producentů - Gregora Treshera se nekompromisně blíží a ten, kdo zavítá 12.10. do pražského Yesu, rozhodně nebude litovat!
Ptáte se kdo vystoupí společně s ním v den D na jednom pódiu?

Orbith vs Subgate ve společné premiéře
Velkým překvapením pro domácí party people bude určitě vystoupení matadora domácí taneční scény Orbitha se zástupcem mladé djské a producentské generace - Subgatem. Popisovat tady úspěchy těchto pánů asi nemá smysl, ale jedno je jisté: Spojují je stejní oblíbení producenti, které zařazují do svých setů a ve společném back2back vystoupení to bude opravdový nářez.

orbith subgate

Enrico se s nikým mazlit nebude
V dnešní době je součástí line-upů předních domácích eventů, parties a svůj sound představil již mnohokrát i za hranicemi. Díky jeho širokému stylovému záběru jste mohli tohoto pána slyšet hned v několika polohách - tu tvrdší, kterou představil například na party La Troya v Amnesii na Ibize, okusíte 12.10. i vy.

enrico

Kluba - francouzský elegán
Francouzský Kluba je dalším umělcem, který si se slovy škatulkování nebo stylizování rozhodně netyká. Ať už se jedná o tekkno, house nebo electro, vždy do něj dodá ten správný šmrnc a francouzskou eleganci.

Schwing & Wilda - techhousoví kouzelníci
Obdobným případem jako u první dvojice vystupujících je i Schwing s Wildou, kteří si napříč délky působení na taneční scéně našli stejnou notu, na které baví clubbery a party people ať už energickým techhousem nebo našláplejším technem. A bude o co stát!

Michael J & Finidi: "Hraj, hraj, hraj stereo"

V minulosti jsme byli již několikrát svědky toho, že dohromady to těmto pánům pěkně sedne. Tito pánové to umí se svou back2back show pěkně rozjet. Právem se dají označovat za dj's nastupující generace.

Marty Fish & Kifli - mladí a neklidní
Oba jsou na poli domácí taneční scéně jako ryby ve vodě. Rozjeté a bujaré večírky a následné afterparties jsou jim vlastní a jejich sound, který jen za tento rok rozvibroval několik tisícovek návštěvníků, je toho důkazem.

Kompletní informace o eventu naleznete na https://www.facebook.com/events/175291982603600/ a www.yesclub.cz

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CIRCUS WITH GREGOR TRESHER

Pátek 12. 10. 2012
Vstup: prvních 100 ks za 150 Kč, 170 Kč
Vystupují:
Gregor Tresher (Break New Soil/Germany), Kluba, Orbith, Subgate, Enrico, Schwing, Marty Fish, Wilda, Kifli, Michael J, Finidi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika