Arnej headlinerem Evolution ve Fabricu

Arnej headlinerem Evolution ve Fabricu

02. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna z nejnavštěvovanějších klubových nocí Evolution Special rezidenta Martina Grednera je po dlouhých 6 měsících zpátky! A jak jinak než se skvělým headlinerem! Martin Gredner si jako hosta pozval vynikajícího kanadského dje a producenta Arneje.
Arnej patří mezi světovou špičku a za posledních pár let posbíral řadu ocenění a zařadil se po boku těch největších hvězd snad i díky tomu, že se rozhodl zatočit s hudebními klišé a trpělivě čekal, až příjde jeho chvíle.

Ta pro Arneje přišla v roce 2008, kdy uznávaná vydavatelství Black Hole a Armada začala chrlit jeho tracky. A byl to poprask. Skladby jako „People Come, People Go“, „The Ones That Get Away“ a „They Always Come Back“ se zabydlely na klubových parketech i na tracklistech předních DJů. Arnej, teď už v přímé záři reflektorů, pokračuje v úspěšné řadě vokálním trackem „Strangers We’ve Become“ s Josie & Jaren, který si na svou kompilaci A State of Trance 2008 vybral Armin Van Buuren.

Pokud jde o remixovou práci, je Arnej autorem vlastních originálních podání skladeb takových věhlasných producentů jako Sied van Riel, Dash Berlin, Leon Bolier, The Thrillseekers či Armin Van Buuren.

Armin přitom pro DJ Mag označil Arneje za svého „Favourite Producera“ a na Trance Awards v roce 2008 byla vycházející kanadská hvězda vyhlášena „Best New Face“.

V roce 2010 pak Arnej na své dosavadní úspěchy navázal skladbou „They Need Us“, kterou ve svých setech roznesli do všech koutů světa ti největší DJové. Svým trackem „The Strings That Bind Us“ si opět vysloužil umístění na kompilaci A State of Trance 2010 a opět dokazuje schopnost vybudovat ve svých skladbách napětí a emoce, pro které je tolik oblíben.

Arnej již hrál na celé řadě nejslavnějších tranceových akcí světa a dne 24. června 2010 jako první trance DJ odehrál set v Sýrii. Stal se tak svého druhu historickým průkopníkem, který ostatním DJům otevřel dveře do této části světa.

A my budeme mít možnost si jeho umění vychutnat živě už v pátek 9.října na akci Evolution Special v ostravském klubu Fabric.

www.fabric.cz

Dodal: Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EVOLUTION

Pátek 19. 10. 2012
Vstup: 150 Kč předprodej, 200 Kč na místě
Vystupují:
Arnej (Can), Martin Gredner, Markus Mai, Sony Vega, Vikinz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika