Sympathy for House v Roxy již v sobotu

Sympathy for House v Roxy již v sobotu

02. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 6. 10.  v Roxy proběhne už čtvrté letošní pokračování klubové noci Sympathy for House. Jak název party napovídá, můžete se těšit na prvotřídní house music v podání předních domácích djs.
Konkrétně v sobotu 6. 10. to bude trio Dan Cooley, Macio a Peet Sanders, které v line upu večera doplní dvojice mattyB & Tokatko, jež zahraje v Chill outu.

Služebně nejstarším DJem sobotního večera bude rezident klubové noci ROXY a Radia 1 One Night a moderátor pražského Radia 1 Dan Cooley, který se za djským pultem pohybuje už od roku 1999 a mezi jehož oblíbené styly patří kromě house také progressive či breakbeat. Je ale nasnadě, že v sobotu se od něj můžete těšit na převážně houseový set plný pro Dana typické nápaditosti a pozitivní atmosféry.

Nápaditost, ale také různobarevnost a příjemná energičnost je charakteristická i pro sety DJe Macia, který se na domácí taneční scéně pohybuje coby DJ od roku 2006 a kromě řady předních tuzemských klubů (mj. Mecca, ROXY, PH+…atd.) si už zahrál také na spoustě festivalů jako např. Semtex Culture, Summer of Love, Mácháč, Rock for People, Colours of Ostrava, Open Air Festival či Pleasure Island a úspěšně sbírá zkušenosti také v zahraničí.

"Macio - čerstvý inženýr, fotbalový mág, hudební znalec a usměvavý sympaťák. Jeho úvodní set by měl naladit parket na celonoční jízdu," vystřihuje Dan Cooley stručnou, ale výstižnou charakteristiku DJe, který se v sobotu postará o rozjezd celého mejdanu.

Třetím do party pak bude Peet Sanders, o němž Dan Cooley říká: "Mladá krev a nastupující generace našeho house dj-ingu, který umí dobře kombinovat energický tech-house s prověřenými šlágry současných tanečních parketů." DJ, jehož motto zní "Čím více holek, tím lepší party", je známý svou zálibou ve vocal house a tech house, takže se v jeho podání těšte na příjemně roztančený set, který vás zaručeně rozhýbe, což ostatně platí i o celé party Sympathy for House...

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYMPATHY FOR HOUSE

Pátek 28. 9. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Dan Cooley, Cubik, E-Lite, Matty B & JX
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika