Radio Wave vás rozvlní na Designbloku

Radio Wave vás rozvlní na Designbloku

03. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na letošním, v pořadí již čtrnáctém pražském týdnu designu se poprvé prezentuje také Český rozhlas. Originální interaktivní studio Radia Wave se nachází v místnosti č. 116 v prvním patře Openstudia ve Šporkovském paláci na adrese Hybernská 5, Praha 1. Expozice tematicky navazuje na vizuální styl Radia Wave „Děláme vlny“.
Až do neděle 7. října si na místě mohou návštěvníci prohlédnout několik portrétů zástupců české kulturní scény od dvojice grafických designérů Olgy Benešové a Radka Siduna a sami se zapojit do hry s rozvlněnou zrcadlovou plochou – a stát se tak součástí originální kampaně Radia Wave. Mají také možnost si poslechnout výběr z playlistu Radia Wave a nadechnout se před pokračováním prohlídky prezentací více než čtyřiceti designérských studií a téměř devadesáti interiérových firem.

Rozvlněné portréty návštěvníků Designbloku jsou průběžně uveřejňovány ve fotogalerii na Facebooku Radia Wave a v podobě výstavy se stanou součástí doprovodného programu listopadového Radio Wave Stimul festivalu.

Do poroty Ceny šéfredaktorů Designbloku 2012, sestávající z šéfredaktorů a editorů nejvlivnějších českých a zahraničních médií, byla organizátory pozvána Veronika Ruppert, moderátorka Radia Wave a editorka pořadu Modeschau. „Mám velkou radost, že mě letos organizátoři Designbloku pozvali do poroty šéfredaktorů. Šest let se v pořadu Modeschau na Radiu Wave věnuji české autorské módní tvorbě a designu. Jsem ráda, že mě přizvali k hodnocení nejlepšího designu a módy vedle zástupců médií jako Prague Post, Dolce Vita, Marianne nebo lifestylových magazínů Hospodářských a Lidových novin,“ pochvaluje si Veronika.

Dodal: Jan Hladonik
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika