Metal Rob budou i na Transmission 2

Metal Rob budou i na Transmission 2

11. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pozitivní ohlasy únorové Transmission sklidilo úžasné vystoupení performerů Metal Rob, stejně jako fantastické projekce v podání Vision Impossible, takže není důvod je opět nepozvat.
Na květnovém vydání můžete čekat od těchto dvou partiček ještě mnohem víc. Vision Impossible, kromě na míru vytvořených videoprojekcí pro celou party, připravují speciální 45 minutovou DJ-VJ show. Tentokrát se představí na hlavním podiu a naservírují vám exkluzivní synchronizované audiovizuální vystoupení, při kterém vizuály a animace na projekcích dokonale korespondují s reprodukovanou hudbou. Tato show bude zakončena novou performancí, kterou Metal Rob poprvé představí právě v Praze. Během ní uvidíte přenos a přeměnu člověka v kybernetickou bytost. Malou ukázku z příprav vidíte na fotografiích.

metal rob

Na hlavní stagi uvidíte desítky plazmových televizí, speciální projekční DJ-VJ pult, obří projekční plátna, několik plynových hořáků, časované pyroefekty a masivní laser show několika barevných a zelených laserů.

I z této party bude pořízen záznam, z něhož v druhé polovině roku vyjde první oficiální DVD.

Kromě nejvyšší technické a organizační úrovně, kterou jste mohli okusit letos v únoru, se můžete těšit na další vylepšení, které T-Mobile arénu změní téměř k nepoznání. Během krátké doby je představíme na 3D modelech.

Pokud vsázíte na ověřenou kvalitu a nechcete přijít o největší show a nejsilnější line-up letošního jara, doporučujeme opatřit si do konce dubna nejlevnější vstupenky v síti Ticketpro za 450 Kč + poplatek. Od 1. května se jejich cena bude postupně zvyšovat až na 600 Kč. V prodeji jsou dále Deluxe vstupenky za 1.500 Kč + poplatek. Celkový počet vstupenek je omezen na 10.000 ks, proto doporučujeme využít této nabídky včas.

www.transmission.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika