Trance & Progressive kalendář 10/2012

Trance & Progressive kalendář 10/2012

04. 10. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Říjen je oproti září, co se týče počtu akcí, o trochu slabší, ale kvalita jmen tento deficit bezpochyby vynahradí. Milovníky ostřejších beatů potěší Imagination festival a Art of Fighters a The Sickest Squad. Trancové barvy budou hájit Arnej ve Fabricu a Jonas Stenberg v Yesu. Do Sasazu pak přijedou Daniel Kandi a Ummet Ozcan.
06. 10. – Syndicate
Německá promo agentura i-Motion v kooperaci s holandskými kolegy z Art Of Dance naplánovali již šestý ročník tvrdšího festivalu Syndicate. V komplexu hal budou tentokrát připravené pro návštěvníky 4 scény. Těšit se můžete na jména jako Noize Suppressor, Amnesys, Crypsis, Psyko Punkz či Brennan Heart.



12. 10. - Dream
Trance a Progressive se vrací do Pekelnýho Baru na Andělu! Pravidelná party v rytmu trance a progressive a to pod taktovkou "staronových" rezidentů - dua Matamar je zpět. První díl proběhne v pátek 12. října a jako speciální host zde vystoupí legendární český dj a otec trancu v Česku - Petr Holman. Line-up dále doplní David Justian a Trent.

12. 10. - Wonderland - Marine
Pražské SaSaZu bude hostit další vydání akce Wonderland, tentokrát s podtitulem Marine. Těšit se můžete na zahraniční hosty - Deniz Koyu a Daniel Sanchez. Domácí barvy bude hájit rezident Michal Poliak společně s Mario a Lady A.

13. 10. - Quix opening párty
Do nově zrekonstruovaného prostoru bývalého Disco York se stěhuje „staro-nový“ lounský klub Imperium. Na jeho otíračce zahrají domácí Michael C, Marthy, Carl Lope a LeeMac. Pozvání přijali i němečtí Kyau & Albert, kteří byli skoro nedílnou součástí lounského klubu.

13. 10. - Balance With Jonas Stenberg
Do pražského klubu Yes dorazí na party, která se bude pohybovat na hranách několika hudebních stylů, švédský dj a producent Jonas Stenberg. Sekundovat mu bude pětice zástupců domácí scény, která o sobě dává v poslední době řádně vědět a z nichž každý hraje trošku jiný styl, takže si během večera rozhodně přijde každý na své. Těšit se můžete na iB Duo, Lucas Age, N-rica, Tigiho a Filipa Maráka.

19.10 – Imagination Festival
Třetí pátek v říjnu v Křižíkových pavilónech na pražském výstavišti proběhne multižánrový indoorový festival elektronické hudby. Na akci vystoupí více jak 25 projektů a djů na dvou scénách. Harder styles Devastator stage láká na jména jako Art of Fighters, Limewax, Katharsys, The Sickest Squad, Igoa a Hungry Beats. Pro změnu drum&bas Imagination stage bude hostit Ed Rush & Optical, Black Sun Empire, Sigma, Audio a B-complex. Tak dobře obsazený festival, zde již dlouho nebyl!

19.10 - Evolution Special
Pravidelná klubová noc se opět vrací, tentokrát jejím hlavním hostem bude kanadský Arnej. Těšit se můžete na neopakovatelnou atmosféru v nově rekonstruovaném prostoru klubu Fabric.

19.10. - Tranceformation

Pravidelná klubová noc na nepravidelném místě se stěhuje do pražského klubu Touster. Těšit se můžete na jména jako je Athro, David Justian, Maicuss, ProggyBoy vs. Prem Van Skaal, ANTiP0D. Vstupné je samozřejmě zdarma.

20. 10. - MotionEmotion with Dj San
Další pokračování klubovky Motion Emotion v Music Clubu WATT. Headliner večera bude holandský DJ a producent SAN, dále se za mixem vystřídají Michael C trojce Motion Emotion - Kroky, Martin Wind a Rascal a celou show uzavře Prem van Skaal.

20. 10. - Spitfire
Pokračování hardstylové a hardcorové noci s názvem Spitfire s pořadovým číslem 7 je tu! Sedmička bude pro Spitfire zcela určitě šťastné číslo. Pozvání tentokráte přijali Ian Rai, George Crusher a slovenský Kizzah. Nebude chybět rezident Tosha, kterého doplní Hogar.

27. 10. - Trancefusion Special Club Edition 2
Promotérský tým okolo Trancefusion neusnul ani na chvíli na vavřínech a na poslední sobotu v měsíci připravil již druhou speciální klubovou edici pražské trancové akce. Trancefusion se akorát přestěhuje z klubu SaSaZu do nově otevřené Meccy, aby vám nabídla další smršť oblíbených, ale i neokoukaných jmen. Těšit se můžete na tyto na dva zahraniční djs - Daniel Kandi a Ummet Ozcan. Těm se o support postarají domácí LayDee Jane, Thomas Coastline a Spark7. Druhou hard stageí vás provedou Danny V, Revolt a George Crusher.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika