Akropolis Multimediale již tento víkiend

Akropolis Multimediale již tento víkiend

17. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento pátek vypukne v Paláci Akropolis 8. ročník populárního festivalu nových technologií – Akropolis Multimediale, který nabídne unikátní dvoudenní přehlídku videomappingu a speciální audio-vizuální show skupin Cocotte Minute a The Prostitutes.
Pátek 19.října bude patřit letošnímu poslednímu pražskému koncertu Cocotte Minute. „Tento večer bude vyvrcholením našeho letošního turné, na kterém jsme představili novou „segmentovou“ projekci. U fanoušků sklidila velký ohlas, proto jsme se ji rozhodli pro vystoupení na AMM zanechat a ještě ji vylepšit. Tím ale videosoučást naší show nekončí.“ Prozrazuje Zeller z Cocotte Minute, kteří právě chystají nový videoklip, pro nějž opět zvolili originální formu. Klip by měl být natočen na mobilní telefon, navíc na jeden jediný záběr! Pokud se to podaří, bude se pravděpodobně jednat o historicky první video tohoto druhu v Česku.

Na vystoupení Cocotte Minute naváže v půl jedenácté na Divadelním baru Conversation Night s DJs Sunpaya & Emka & guests (funky house) a na Malé scéně nu jazz, funk & afrobeat Funky Drummerz feat. Loic De Niro (Faya Sound).

V sobotu 20.října se všichni návštěvníci Akropolis Multimediale mohou těšit na jedinečné koncertní představení The Prostitutes. „Ve spolupráci s light designerem Tomášem Pejšou a Kristinou Šedivou připravujeme multimediální vystoupení, které divákům přiblíží pozadí vzniku a skryté či nové významy písní ze všech tří našich desek. „Během koncertu se na pódiu objeví i všichni fanoušci z našeho oficiálního profilu na facebooku“ odtajňuje kytarista The Prostitutes Martin Přikryl.

the prostitutes

Po skončení koncertu The Prostitutes se návštěvníci budou moci bavit až do brzkých ranních hodin na Malé scéně, která nabídne freestyle beats Deep, Down & Ritual v podání DJs Soul Hunter & guests.

Jak páteční tak sobotní koncert začne v 19:30.

Doprovodný program: KinoCirkus aftershow videomapping 3D space,
GK2.sk/brmlab-ARMapSandbox

www.palacakropolis.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AKROPOLIS MULTIMEDIALE

Pátek 19. 10. 2012 až Sobota 20. 10. 2012
Vstup: 150 Kč / 180 Kč
Vystupují:
COCOTTE MINUTE, THE PROSTITUTES
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika