Kanadský Excision se přesouvá do Yes klubu

Kanadský Excision se přesouvá do Yes klubu

25. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poprvé vystoupí 7. listopadu v Yes klubu kanadský dubstepový dj a producent Excision. Dj se rozhodl přesunout svůj pražský koncert do intimnějšího Yes Clubu, kde často hrají i další dubstepoví přeborníci – třeba Excisionovi krajané Zeds Dead nebo americký dj Porter Robinson. Již zakoupené vstupenky jsou i nadále v platnosti.
„Jsme moc rádi, že se nám podaří přivézt do Prahy takovou dubstep hvězdu, jakou Excision je! Jeho hudba navozuje dojem, jako byste byli uvězněni v nějaké absurdní a šílené počítačové hře – totálně Vás to pohltí,“ vyjádřil se k blížícímu se koncertu jeden ze zástupců Fource Entertainment.

Excision je umělecké jméno mladého Kanaďana původem z Britské Kolumbie, Jeffa Abela. Jde o známého dubstep a brostep DJe, který morfuje všechny možné hudební styly – od drum and bass, elektra, house až po metal a hip hop. Jeho projekt Excision existuje od roku 2009. Abel se nebojí spojit síly i s dalšími umělci ve svém oboru, např. Datsikem, Donwlinkem či Noizem. Jeho nejnovější album X Rated bylo kritikou skvěle přijato. Excision přistupuje k hudbě opravdu syrově, hrubě, podle některých jazyků až šíleně, a právě proto má tak ohromnou podporu fanoušků.

Dubstep, který Excision vytváří, je těžký, téměř až brutální. Jeho shows jsou známé neuvěřitelnou hlučností a také parádní světelnou show, takže Praha se má opravdu nač těšit – vemte si do Yes Clubu špunty do uší!

Excision vystoupí úplně poprvé v Yes Club Prague ve středu, 7. listopadu.



www.yesclub.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXCISION (ZRUŠENO)

Středa 7. 11. 2012
Vstup: 395 Kč
Vystupují:
EXCISION (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika