Záznam z Q-dance presents Headhunterz

Záznam z Q-dance presents Headhunterz

24. 10. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Nizozemská pořadatelská agentura Q-Dance si na 20. října připravila v rámci mezinárodní hudební konference Amsterdam Dance Event novou noc, která se odehrála v luxusních prostorách nedávno otevřeného prostoru Ziggo Dome. Na dvou scénách se představila zajímavá jména z oblasti harder stylez.
Na první hardstylovou událost v Ziggo Dome přijal pozvání hardstylový Dj a producent Headhunterz. Spolu s ním se na hlavní stage představili Code Black, Psyko Punkz, Adrenalize, Isaac, Adaro a Ran-D. Druhou stage obsadili Frontliner, B-Front, Arkaine, Omegatypez a Atmozfears. Tato noc se odehrála, jak již byli řečeno, ve zcela nových prostorách v Ziggo Dome, které mají jedinečnou akustiku.



Z akce, která proběhla v rámci Amsterdam Dance Event, a kterou pořádala fantastická Q-Dance, byl pořízen prostřednictvím Q-dance rádia záznam, který si můžete z následujících odkazů poslechnout. Pokud si budete chtít tento víkend vychutnat trochu říznější beaty, tak dorazte v sobotu do nově otevřené Meccy na druhý díl akce Trancefusion special Club Edition. Na Hard Stage, která bude umístěna v suterénních prostorách klubu Mecca, vystoupí Danny V z Polska. Domácí barvy zde bude hájit ostřílený matador Revolt společně s Georgem Crusherem.

Adaro
Ran-D
Psyko Punkz
Code Black
Headhunterz
Dj Isaac
Adrenalize
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika