Třetí kapitola party Zoom

Třetí kapitola party Zoom

25. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Třetí kapitola party Zoom na nás míří super-rychlostí! Tento rok jsme už uvítali jako SaSaZoom headlinery dje Wippenberga a First State. Převleky, masky, super hrdinové, super zloduchové, super síly a další komiksové vlastnosti budou doprovázet noc 10. listopadu, kdy v klubu SaSaZu opět vypukne Zoom šílenství.
Zahraniční host je samozřejmostí, dokonce jsme tentokrát přivolali ne jednu, ale rovnou dvě vycházející hvězdy taneční sféry, aby se s námi podělily o jejich super schopnosti za DJským pultem. Těště se na Jordy Dazz a Jacob van Hage!

Holandský DJ a producent JORDY DAZZ se sám hudebně a stylově zasazuje mezi Fedde Le Granda a Hardwella. Ostatně vydává na Hardwellově labelu Revealed Recordings, kde mu tento rok vyšly sólo produkce OMG a Bad Rule, a nejnovější Fuego ve spolupráce s dalším nadějným mladým Holanďanem Dannicem. Podpora jeho tracků zaznívá od velikánů jako Tiesto, Avicii, Swedish House Mafia, Fedde le Grand, Armin van Buuren, Hardwell, nebo Dada Life, a tak není divu, že je o Jordy Dazz stále víc slyšet. Samotný Tiësto ho pozval jako hosta na svou party v Privilege na Ibize a pravidelně se představuje také na festivalech jako Dance Valley, HouseQuake Festival nebo Lakedance (pro který složil i oficiální hymnu).

Druhý headliner party ZOOM #3 pochází také z Holandska, země z největší exportem DJs, taneční hudby a brandu. JACOB VAN HAGE vydává své tracky na prominentních labelech jako jsou Spinnin', Doorn Records, nebo Dim Mak. Sám popisuje svůj styl jako „stomp house“, ale v mnoha případech se staly jeho tracky úspěšnými i mezi DJs hrající trance. On Stage je bigroom progressive skladbou, která našla oblibu mezi DJs jako Tiesto, Hardwell nebo Dash Berlín. Spotfire byl považován za jeden z nej tracků Ultra Music Festivalu v průběhu Miami Winter Music Conference 2011 a zajistil pro Jacoba první příčku na Beatportu. Velký úspěchy zaznamenaly i další jeho tracky, jmenovitě Convoi, Voodoo nebo EMP, stejně tak jako jeho remixy pro Dada Life nebo Ferryho Corstena. Mimo vystoupení na Club MTV Clubtour 2012 byl Jacob pozván na letošní festival Tomorrowland, kde si zahrál na Dim Mak stage spolu se Steve Aoki, Afrojack nebo Dada Life.

Dále se za DJským pultem objeví energetické duo Bon Finix & Tripmain, majitel Studia 54 Enrico nebo mladý talentovaný producent Jean Luc.

Doporučený dresscode:
Super hrdina, nebo super zloduch!

www.sasazu.com

Dodal: Andreas Kyriacou, Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZOOM CHAPTER #3 PRESENTS JORDY DAZZ & JACOB VAN HAGE

Sobota 10. 11. 2012
Vstup: 150 Kč / 250 Kč
Vystupují:
Jordy Dazz (NL), Jacob van Hage (NL), Bon Finix & Tripmain, Enrico, Jean Luc
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ZOOM, 10. 11. SaSaZu
2x 2 vstupy + 50% slevový voucher STORM London
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika