FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Techno & Minimal kalendář 11/2012

Techno & Minimal kalendář 11/2012
31. 10. 2012   |   Autor: Sonja   |   Komentáře (0)
Listopad je doslova nabitý klubovými i halovými akcemi. Jednou z nich je německá Fly Bermuda, která proběhne již tuto sobotu. Domácím vrcholem podzimní sezóny je pak Apokalypsa Mayan Code v čele s djs Lukem Slaterem, Gary Beckem, Chrisem Liebingem a dalšími.
2.11. - Dynamix
V pátek 2. listopadu se v pražském Tousteru poprvé představí plzeňská klubovka Dynamix. Na 2 stagích vystoupí zahraniční i domácí djs v čele s legendárním Loutkou.

3.11. - My Name is Techno
Den poté si v tom samém klubu přijdou na své všichni, kdo holdují kvalitnímu technu. Na dalším pokračování akce My name is techno totiž vystoupí holandský dj a producent Bas Mooy.

3. 11. - Pulse with Jay Lumen
V ten samý den zahraje v nově zrekonstruované Mecce maďarský dj a producent Jay Lumen, který momentálně vystupuje na festivalech a parties po celém světě. Na hlavním pódiu kromě headlinera vystoupí pětice Adam Cloud, Pete Walk, Subgate, Da Moon a Revis. Na druhé stage zahrají Jag Kiranmay, Rob Smile, Sonja, Van Vega a Peter Costa.

3.11. - Republic Artists in Chapeau Rouge
V sobotu 3. listopadu se v klubu Chapeau Rouge po roce představí londýnský techno kolektiv Republic Artists a hosté. Partička, která vystupuje pravidelně i na Ibize, představí ten nejnovější tech- a deep house materiál.

3.11. - Fly Bermuda
V sobotu 3. listopadu se potřetí „slétnou“ renomovaní djs na berlínské letiště Tempelhof na halovou party Fly Bermuda. Na dvou hlavních stagích vystoupí ikony elektronické hudby jako jsou Sven Väth, Luciano, Digitalism či Fritz Kalkbrenner.



9. 11. - Minimal People
Listopadový díl Minimal People přiveze hned dva djs z Berlína. V hlavních časech vystoupí berlínští Dan Schachtner a Andreas Tonar. Nebude chybět rezidentka Sonja, line up doplní Peter Costa a organizátor libereckého Aquaphonicu TGT.

9. 11. - Coonk special
Party Coonk bude hostit opět klub Perpetuum. Na speciální narozeninové edici vystoupí maďarští Snilloc a Nigel Snorter alias CrossNineTroll, dalším headlinerem bude krajan Dandy. Celou stage doplní svými warmup sety Devis, Shala, EliO, Pete White, Luke Nova, Archie Holic Christian Cardwell Kellys , Guga & EliO.



9. 11. - Acapulco
Po půl roce se do Fabricu vrací rezidentní party djky Luccy s názvem Acapulco. Tentokrát se bude jednat o edici věnovanou house music, na kterou si Lucca pozvala holandského dje a producenta Jordyho Dazze.

16. 11 . - Terapie s Luccou
Opět Lucca, ale tentokrát v Praze v klubu Touster. Českou dj jedničku doplní bohatý domácí support.

23. – 24. 11. - Pig Fest
Oslava dvacátého dílu plzeňského festivalu Pig Fest se bude konat opět ve dvou dnech. První den se budou hrát tradičně zlámané beaty a druhý den zazní pořádné techno. Techno večeru bude kralovat Fatima Hajji ze Španělska. Dále vystoupí Agent, Nois, Destroyer, Jamall djs, Steen & Keeper, Raiden a další.

30. 11. – Apokalypsa Mayan Code

Na Apokalypse s podtitulem Mayan Code zahraje legendární Luke Slater, šéf CLR Chris Liebing, španělský matador Oscar Mulero, mladý talent Gary Beck, hard techno dvojice The Underdogz, německá djane Klaudia Gawlas a mnoho dalších zahraničních i domácích interpretů. Milovníky housu a minimalu potěší další dvě speciální pódia věnovaná těmto stylům.

FLY BERMUDA

FLY BERMUDA

Sobota 3. 11. 2012
48,40 EUR
Vystupují:
Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Luciano, Digitalism (DJ-Set), Pan-Pot, Marek Hemmann (live), Ellen Allien, Oliver Koletzki & Fran, Magda, Mathias Kaden, Henrik Schwarz (live), Turntablerocker, Tale Of Us, Photek, Pinch, HRDVSION, Dewalta, Clockwork, Wankelmut, Lauhaus, Molly, Animal Trainer, Pilocka Krach, Niconé & Sascha Braemer, Luca Pilato
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |