Ministry of Sound JUKE Box v SaSaZu

Ministry of Sound JUKE Box v SaSaZu

05. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ministry of Sound a společnost Nissan přiváží Rudimental spolu s Peter Bič Projectem poprvé do ČR. Čtyřčlennou posádku Rudimental z londýnského Hackney od země odtrhl monstrózním způsobem jejich hlavní motor – nebezpečně návykový singl „Feel The Love“.
Gravitaci převrátili naruby od domovské Velké Británie až po Austrálii, když pro sebe okamžitě urvali přední místa v UK Singles Chart, australské ARIA Charts, holandské MegaCharts, ale i české Dance Line Chart. Vlivný DJ Zane Lowe z britského rádia BBC Radio 1 dokonce označil singl za Nejžhavější nahrávku světa. Lumír Skokan, ředitel Dance radia, pak skladbu popsal jako nejrychleji stoupající počin v historii Dance Line Chart.

Od jarního uvedení „Feel The Love“ pracují Rudimental na debutovém albu, jehož misí je vnést duši do elektronické hudby. Právě během jeho příprav se můžeme v Česku těšit na jejich famózní DJ+MC show. Přivítá je jediný klub schopný tento formát pojmout – pražské SaSaZu.

Nebylo snadné pro tak zásadní hudební projekt vybrat předskokany, naše bratrské Slovensko ale nabídlo velmi pádnou odpověď – Peter Bič Project live! Debutový hit této šestičlenné skupiny „Hey Now“ okupuje české i slovenské hitparády už dvě desítky týdnů, a to byl jen první vlaštovkou z právě vydaného alba „Say It Loud“ u Universal Music. Těšte se na podmanivý zpěv Dášky Kostovčik a Iva Biče i kompletní kapelu naživo. Kromě návštěvy TV Óčko vystoupí poprvé v Praze!

Celý večer i doprovodný program bude v režii Ministry of Sound, největší značky taneční hudby na světě, za kterou stojí nejsilnější příběh klubové scény vůbec.

Zážitek ještě umocňuje spolupráce značek Ministry of Sound a Nissan, které se postaraly o nazvučení této show pomocí unikátních vozů Nissan Juke Box. Tento mobilní koncept byl vyvinutý ve spolupráci s firmou Martin Audio zodpovědnou za slavnou hudební scénu „The Box" v londýnském domově značky Ministry of Sound. Pyšní se systémem hlasitějším než Jumbo Jet při vzletu a dokáže se změnit v plně funkční PA systém s DJ pultem a osvětlením.



I přes slušnou kapacitu SaSaZu tak už teď myslete na vstupenky, ať neskončíte před branami. Seženete je v síti Ticketstream.

Dodal: Bronislav Winkler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RUDIMENTAL

Pátek 9. 11. 2012
Vystupují:
Rudimental (UK); Patrick Hagenaar (UK); Peter Bič Project (SK); Hyperbella; Mike M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika