Dj show Kosheen téměř vyprodána

Dj show Kosheen téměř vyprodána

12. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pověstní Kosheen představí své nové album Independence českému publiku již tento čtvrtek 15. 11. v pražském SaSaZu. Dle nejnovějších informací je jejich show téměř vyprodána.
Kvapem se blíží absolutní vyprodání kapacity vystoupení. Poslední vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketstream: http://bit.ly/kosheenvstup

V programu večera samozřejmě nezůstanou Kosheen osamoceni. Dostane se jim kvalitní podpory od místních ambasadorů žánru i jejich osobního přítele a neméně ostříleného krajana.

Program:
20:00 RUDEBOY
21:30 IM CYBER + GUESTS live
23:00 KOSHEEN (UK)
00:30 IM CYBER & RUDEBOY
01:00 ROB SCHO (UK)
03:30 END >>AFTER PARTY ATELIER CLUB

kosheen
Podívejte se na fotky z koncertu Kosheen na Flédě

Kosheen

Název nové desky Independence zní jako otřepané klišé. Skutečnost je ale taková, že Kosheen opravdu nepotřebují být závislí na ničem a na nikom. My Češi na nich ale upřímně trochu závislí jsme. Svou dávku dostaneme v SaSaZu 15.11.2012

Jejich nalomené beaty a povzbudivý hlas zpěvačky Sian se nám už před více než dekádou zaryly pod kůži hlouběji než sluneční paprsky za letního baleárského dne. Hide U, Catch, Suicide, Hungry, vše singly z prvního alba Resist, nám rezonují v uších dodnes. „You create misery, have your cake and eat it. Take your place in history, and pray we don't repeat it!“

Přes další dvě alba Kokopeli a Damage se slavnými singly All In My Head nebo Overkill se přenesme až do dnešních dnů těsně před vydáním netrpělivě očekávaného alba Independence. Příchod desky ohlásily singly Get A New One, Holding On a Mannequin, jež ukázaly nezaměnitelný styl Kosheen ve světle dneška. Moderní electro-bassový základ a propracovaný sound v precizní harmonii se Sianinými vokály jasně ukazují, že se Kosheen nevydali na scestí přílišnou přeumělkovaností či přezrálými depresemi. Jsou to stále ti parádní Kosheen, jimž nová doba jen a jen svědčí a neubírá zhola nic na tradičním hitovém potenciálu.

IM Cyber + guests live
Jedna z nejdéle hrajících českých DJek vystupovala během své patnáctileté kariéry snad na všech důležitých parties v Čechách a na Slovensku a supportovala většinu jmen, která v drum’n’bassovém světe něco znamenají. Její oficiální mixy pro časopisy Xmag a Ultramix zní dodnes v přehrávačích řady (nejen) drum’n’bassových fanoušků. V roce 2002 se účastnila Red Bull Music Academy v Sao Paulu. Její současný sound má rádo především vyzrálejší publikum, které se nebojí ponořit do hlubších atmosférických příběhů a tančit na nevšední beaty. Jako předskokan Kosheen v pražském SaSaZu vystoupí se svým nevšedním live projektem, kteří muzikanti se svými nástroji posouvají ještě o stupínek výš směrem k d’n’b ráji.

DJ Rob Scho
Rob Schofield se pustil do DJingu v těžko uvěřitelném roce 1990 za vlády rané rave-scény. Tehdy se jako hardcore promotér pod přezdívkou DJ Reckless zakousl do šestileté rezidentury v Harcore Heaven. Hrál několik klíčových nocí v Kinetic, Die Hard a Atomic Jam následovaných turné po Austrálii s projektem Gatecrasher, kde měl na starosti d'n'b stage. Bavil davy na obou stranách rovníku a sekundoval masivním ikonám d’n’b jako jsou například Grooverider, LTJ Bukem, Scratch Perverts, Goldie či DJ Marky & Drumagick. V současnosti je Rob rezidentem v Rare One UK podporujíc tak například Calvina Harrise, Kissy Sellout, Subfocus, Andy C, The Brookes Brothers a spousty, spousty dalších. Tenhle chlap vás nezklame!

Rudeboy

Rudeboye můžete za gramofony vídat od přelomu let 2004/2005. V jeho setech můžete slyšet snad všechny myslitelné polohy drum'n'bassu. V poslední době se jeho hudební pole rozšiřuje až někam k dubstepu, electru, breakbeatu a dalším stylům. Nejen díky této variabilitě si již zahrál na nesčetně akcích mimo jiné v Londýně, Vídni, na Kypru a několikrát na Slovensku. Od roku 2012 je také moderátorem pořadu Shadowbox na Rádiu 1. Spolu s 2Kem provázejí dvouhodinovkou plnou drum'n'bassových novinek, pravidelných rubrik rozhovorů s hosty.

Dodal: Bronislav Winkler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOSHEEN

Čtvrtek 15. 11. 2012
Vstup: 380 - 620 Kč
Vystupují:
KOSHEEN, RUDEBOY, IM CYBER + GUESTS, IM CYBER & RUDEBOY, ROB SCHO (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika