Ellie Goulding (UK) v dubnu poprvé v Praze

Ellie Goulding (UK) v dubnu poprvé v Praze

14. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dream-popová zpěvačka Ellie Goulding (25) z VB má 21. dubna namířeno v rámci svého evropského turné také do pražského SaSaZu. Rodačka z Herefordshire získala například dvě prestižní ceny BBC Sound a Brits Critics Choice Award. Jediné dvě umělkyně, které vlastní obě tyto ceny zároveň, jsou právě Goulding a Adele.
První album Goulding, Lights, vyletělo jako absolutní jednička na UK Album Charts, samotný singl Lights prodal přes dva a půl milionu digitálních kopií. To zpěvačka podtrhla koncertní šňůrou v USA, kde mimo jiné také doprovázela Katy Perry při jejím California Dream Tour.

Goulding v říjnu také vydala jednu z nejočekávanějších desek letošního podzimu, Halcyon. „Tohle album je pro mě jako cesta ze tmy ke světlu; jako cesta ze zmatku k porozumění. Neměla jsem v plánu napsat desku o rozchodu, ale myslím, že to se z ní nakonec stalo,“ popisuje s úsměvem Goulding své album, z něhož i čeští fanoušci už od září znají skladbu Anything Could Happen, která vedle Lights okupuje české hitparády.



„O Ellie se říká, že je neskutečná hlasová chameleonka. Je těžké ji někam zaškatulkovat, často ji řadí mezi dream-pop, indie-pop, nebo dokonce folk či electro. Je autorkou chytlavých crossoverů a nebojí se experimentovat. Moc se těšíme, co si na nás připraví na pražské vystoupení v SaSaZu!“
řekl jeden ze zástupců promotérské společnosti Fource Entertainment.

O parádní tvorbě a hlasové výbavě Goulding se můžete přesvědčit na živo na jejím úplně prvním koncertu v České republice. Ellie Goulding 21. dubna v SaSaZu! Vstupenky v síti Tickepro.

elliegoulding.com/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELLIE GOULDING (UK)

Neděle 21. 4. 2013
Vstup: 620 Kč, VIP 1790 Kč
Vystupují:
ELLIE GOULDING (UK), Matthew Koma
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika