Ostravu roztančí kubánská hudební show

Ostravu roztančí kubánská hudební show

19. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zapomeňte na nevlídný podzim a zažijte rozpálenou Kubu. Atmosféru pravých karibských večírků vám nabídne akce Havana club tour de bar 3, která do Ostravy 23. 11. přiveze unikátní hudební Fresh Reggaeton show kubánského hudebníka Dariela (Havana, Cuba).
Z parketu vás ani na okamžik nepustí chytlavé taneční pecky, které namíchají rezidenti akce Dj Pavel Bidlo, Chris Sadler a Manio. Občerstvit se můžete u deseti soutěžních barů, kde dostanete koktejly od nejlepších barmanů z vyhlášených ostravských podniků. Vstupenky na tento mejdan můžete získat zdarma, stačí se registrovat na webu www.tourdebar.cz.

Ostravu rozpálí žhavá kubánská show
Houpavé rytmy, krásné tanečnice, hudebníci a podmanivý hlas kubánského zpěváka – tolik nabízí originální hudební show Fresh reggaeton live, kterou představí ostravská akce HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3. Jedinečné vystoupení za doprovodu perkusionisty a trumpetistů vás rázem přenese do rozpálených ulic kubánské Havany. Odtud ji do Čech přiváží talentovaný mladý umělec Dariel, který na Kubě úspěšně vystupoval v klubech a soutěžích se skupinou "Control Havana.“ Velké zkušenosti z oblasti kubánského tance a zpěvu jako jsou salsa, rumba a reggaeton nyní předává dál v podobě své unikátní Fresh reggaeton live show. Zažít ji budete moci na ostravské zastávce HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 i na dalších akcích letošního ročníku turné v Praze, Brně a Pardubicích.
Pod taktovkou těch nejlepších.

dariel

Tančit nebo alespoň podupávat si do rytmů budete po celý večer, kdy vás do varu dostanou svými sety přední čeští Djs. Svým hudebním výběrem a schopností pobavit publikum si právem vydobyli pozici rezidentů akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR. Proto ani v Ostravě nesmí chybět Dj a producent DJ Chris Sadler. Své místo za mixpultem má také již legendární osobnost české taneční scény DJ Pavel Bidlo. Zkrátit si čekání, než je uslyšíte, můžete při poslechu jejich speciálních setů, které připravili pro tuto příležitost:
Pavel Bidlo: http://official.fm/tracks/RdAT
Chris Sadler: http://mp3.sety.cz/chris-sadler-from-havana-to-oblivion-mp3.html
Sestavu doplní DJ Manio a ostravský Dj Martin Streed, který stojí za klubovým pořadem Hell party na radiu Helax. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající nejmodernějších led technologie.

Večer však nebude na Výstavišti Černá louka patřit jen hudbě, ale také barmanskému umění. Soutěžit o titul toho nejlepšího budou zástupci těchto 10 vyhlášených podniků Ostravska: Alexandria loď, Bernie`s Irish Pub, Broadway, Co kdyby, Corrida, Destiny bar, Fifty fifty, Floridita, Hotel Vista a Jet Set Cafe. Jak se jejich barmani připravují na soutěž, můžete vidět v této upoutávce:


Trailer k akci HAVANA CLUB TOUR DE BAR:



Bližší informace o jednotlivých zastávkách, hudebním programu a přehled soutěžících podniků budou postupně zveřejňovány na stránkách www.tourdebar.cz a na
www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar. Vstupenky na ostravskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je můžete získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 23. 11. 2012
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Martin Streed a kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB TOUR DE BAR, 23.11. Černá louka
3x dárkový balíčekl Havana
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika