MTV oslaví 28. 11. v ROXY své třetí narozeniny

MTV oslaví 28. 11. v ROXY své třetí narozeniny

19. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Za dobu své existence přinesla MTV svým fanouškům řadu exkluzivních klipů od světově známých interpretů a stars. Z letošních hitů vám, jako první, představila hudební klipy od Coldplay, Katy Perry, Green Day nebo Justina Biebera. Přijďte si 28.listopadu užít večer do klubu Roxy. Lifestylová televizní stanice MTV tu oslaví své třetí narozeniny!
MTV dále nechyběla na žádné hudebně adrenalinové akci, a proto jste v pořadu Backstage mohli vidět zajímavé reportáže z festivalů jako Snow Jam, Burton Špindl Spring Session, High Jump, Mácháč, z Mistrovství Čech a Slovenska v surfingu, ze Street Dance Kempu anebo z multimediálního festivalu Proudy 2012! Nenechala si také ujít koncerty mnoha zahraničních hvězd, mj. LMFAO, Pitbull nebo Alex Clare.

A jak budou vypadat letošní oslavy?

Pogratulovat přijde hvězdná čtveřice ve složení Celeste Buckingham, Sunshine, Ben Cristovao a samozřejmě nemůže chybět ani Majk Spirit, kterému bude večer slavnostně předána cena MTV EMA 2012 v kategorii Best Czech/Slovak Act.

O zábavu se dále postarají známé firmy taneční scény a to dvojice Hiffi & Jacob, tanečníci Fugi & Kenny, biker Dominik Nekolný. Všechny přítomné jistě rozproudí i Dj Poeta. Večerem budou provázet moderátorka MTV Hanka Zajíčková a zpěvák Ben Cristovao.

Chcete zažít památnou párty? Stačí přijít 28. listopadu od 18:00 do pražského klubu ROXY a užít si mejdan až do rána! Vstup je zadarmo, tak neváhej a buď na párty mezi prvními. Kapacita je omezená.

Potvrdit svou účast můžeš i na facebookové události! - http://www.facebook.com/events/189771651147482


Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika